Her dönem hocaların vazgeçilmezi olan ve mücadele gücü ile gençlere taş çıkartan son günlerin gözde ismi Necip Uysal Ajansspor ‘a konuştu

"Yıllardır herşeyim düzenlidir"

İlerleyen yaşına rağmen ilk günkü gibi oluşunu neye bağladığını sorduğumuz kaptan Uysal, “İnanın öyle çok özel bir formülü yok . En önemlisi yaşantıma , uykuma , beslenmeme dikkat etmem. Zaten buralar oldu mu, bir de iyi çalışırsanız, gerisi geliyor. Yıllardır herşeyim düzenlidir . Uyku saatim bellidir. O yüzden hala dinç ve mücadele gücüm yüksek “ dedi.

Zaman zaman iyi oynayıp da ertesi hafta yedek kulübesinde olabildiğini, bunun kendisini üzüp üzmediğini sorduğumuz tecrübeli oyuncu Uysal, şöyle konuştu:

"Niye kırılıp küseyim ki?"

“İnan abi hiç kırılmıyorum . Niye kırılıp küseyim ki? Bu benim işim. İnsan işine küser mi ? Profesyonel hayatta herşey var . Bu yüzden bugüne kadar tercih edildim . Hep oynayacakmış gibi hazırım. İyi oynadığım zaman, tebrikler bana yeter “ diyerek samimi yanıtlar verdi .

Necip Uysal, 18 yıldır siyah-beyazlı formayı giyiyor

Kariyerine Beşiktaş altyapısında başlayan Necip Uysal tam 18 yıldır siyah-beyazlı kulübün çatısı altında bulunuyor. 2009'da A takım kadrosuna alınan Necip geride kalan 12 yılda 378 resmi maça çıktı. Rakip ağlara 6 gol gönderen 30 yaşındaki futbolcu 17 kez de asist yaptı.