Kartal Yiğit şunları aktardı:

BAŞKAN ÇOK YIPRATILDI

Sayın başkan özellikle Emirhan'ın Torino olayında çok yıpratıldı. Ve buna da biraz üzüldüğünü, kırıldığını biliyorum ben. Bunu da deklare etti zaten. Önceki günkü yayında da ayrıntılarıyla anlattı Emirhan olayını. 

Genel anlamda, başkanın söylediklerine katıldığım çok yer var. Yani Emirhan konusunda kulübün tutumunu, neden durumun bu hale geldiğini açıkça anlattı. Ben de Başkan Çebi'ye katıldığımı söyleyebilirim. 

TARAFTAR GÖZÜYLE BAKILIRSA HAKLI

Yani belki hatalar var. Şimdi herkes şunu söylüyor: "Emirhan genç bir oyuncu, gelecek vaadeden bir oyuncu. Gelecekte 4,5 değil de 25 - 30 milyon Euro'lara satılabilirdi. Neden elinizden bu şekilde kaçtı?" şeklinde... En büyük tepki o.

Başta, bir taraftar gözüyle bakarsak taraftar haklı. Neden haklı? 18 yaşındaki bir oyuncu 4,5 milyon Euro'ya gidiyorsa, hakikaten yetenekliyse orada bir sıkıntı vardır. Orada bir dur diyeceksiniz. Yani orada yönetimi eleştireceksiniz. Ona kimse bir şey demez. 

İŞİN İÇ YÜZÜNÜ BİLMEDİKLERİ İÇİN... 

Ama işin iç yüzünü bilmedikleri için de direkt olarak yönetime yüklenilmesi ve vurulması yanlış. Sayın Başkan da açıkladı. Yani diyor ki; biz niye Emirhan'ı gönderelim... Emirhan'ın gitmesini istemedik diyor. Bizden böyle bir talep gelmedi. Hayır, gitmesini istesek zaten 5 yıllık sözleşme yapmazdık, beğenmediğimiz bir oyuncuyla yola devam etmezdik diyor. Burada haklı.