Beşiktaş 'ın orta sahaya takviye etmek için atağa geçtiği Dele Alli için artık son pazarlıklar yapılıyor. 26 yaşındaki İngiliz 10 numara ile anlaşma sağlayan siyah-beyazlılar, kulübü Everton'la opsiyon görüşmelerini son aşamaya getirdi.

Yönetim, yıldız ismin opsiyonuna 7 milyon Euro önerdi. İngiliz kulübü ilk etapta opsiyona sıcak bakmasa da Beşiktaş bu maddeyi şart koştu ve Everton'ı sonunda ikna etti. Kartal, tecrübeli oyuncunun iyi bir performans göstermesi halinde bonservisiyle kadroya katıp gelir elde etmeyi planlıyor. Beşiktaş, Dele Alli'yi bedelsiz olarak kiralayacak.

BURADA YENİDEN DOĞABİLİRSİN

Dele Alli'nin transferinde teknik direktör Valerien İsmael de devreye girdi. Oyuncu için özel bir görüşme yapan Fransız çalıştırıcı, tecrübeli yıldıza, hem Beşiktaş hem de takımdaki rolüne dair bilgiler verdi. İsmael'in, "Bizim ana planımızda büyük bir eksikliği gidereceksin, senin gibi kreatif bir oyuncuya ihtiyacım var. Burada düzenli olarak forma giyip, performansını artırarak yeniden eski günlerine dönebilirsin. Beşiktaş senin için bir fırsat. Seni takımımızda görmekten mutluluk duyacağız" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Kaynak: Sabah