Beşiktaş, Teknik Direktör Valerien Ismael yönetiminde 4. sınavını bugün Kasımpaşa önünde verecek. İlk 3 maçta Trabzonspor ve Giresunspor’la rakip sahalarda berabere kalırken kendi evinde Aytemiz Alanyaspor’u farklı mağlup eden Kartal, Kasımpaşa’yı da yenerek Avrupa kupalarına katılma iddiasını güçlendirmek istiyor.

Müsabakaya büyük önem veren Valerien Ismael, futbolcularıyla yaptığı son toplantıda uyarılarda bulunurken galibiyet istedi. Fransız teknik patron, Kasımpaşa’nın çok formda ve güçlü bir takım olduğunun altını çizdi.

Siyah-beyazlı hocanın, “Ligin en iyi ve en organize ekiplerinden birine karşı oynayacağız. Buna rağmen bu maçın kazanan tarafı biz olmalıyız. Çünkü biz kadro kalitesi olarak onlardan daha güçlü bir takımız” diye konuştuğu aktarıldı.

Alanya’yı örnek verdi

Siyah-beyazlı takımın 3-4-3 sistemine çok kısa sürede uyum sağlamasından büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Ismael, rakip ceza sahasında daha becerili ve hareketli olmaları gerektiğini de dile getirdi.
Deneyimli teknik adamın, “Giresun maçında rakip ceza sahasında yeterince hareketli ve tempolu değildik. Kasımpaşa’ya karşı daha arzulu ve tempolu oynamalıyız. Bulduğumuz fırsatları da Alanyaspor maçındaki gibi mutlaka değerlendirmemiz gerekiyor. Bu maçta erken gol bulmak ve öne geçmek çok önemli olacak” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Kaynak: Milliyet