Tümer Metin, Ismael'in Giresunspor maçının ardından yaptığı "İleri tarafta daha acımasız olmalıydık" açıklamalarını eleştirerek şunları söyledi:

"Bu sözlere çok şaşırdım ben! Çok enteresan bir tespit değil mi? Daha önce duymadık bunu çünkü. Yahu Sergen Hoca bu sebepten gitmedi mi? Sergen Hoca bu sebepten muzdarip değil miydi? Önder Hoca'nın en fazla üzerinde durduğu konu ve şikayet ettiği konu bu değil mi buydu? Peki Alanyaspor'a gol yağdırırken, Trabzon'dan puanı çıkaracak golü bulurken iyiydi. Biz bunları zaten biliyoruz. Bana farklı bir şey söylemen lazım."

"BENİ LİNÇ ETTİLER"

"Valerien İsmael için bir tespitte bulundum. Sonra Alanyaspor galibiyetinden sonra linç başladı. Halbuki söylediğim o değildi. Yine görmek lazım. Bir bakalım, ne olacak bir görelim. Ama İsmael ligimizle bu hafta tanıştı, Giresun deplasmanında. Ne Trabzonspor maçı, ne Alanyaspor maçı İsmael'in ligi bildiğine dair bir done değildi. İki takım da oynamaya yönelik oynamak isteyen takımlar. Ama gelelim ki bizim ligimizde Atletico Madrid'ler var. Atletico Madrid gibi yapanlar var. O kalitede değiller ama rakibi bozmak, oynatmamak üzerine 35 maç öyle geçiyor bizim ligimizde. Sezonun 35 maçı o kilidi açmak üzerine kuruluyorsun. Zaten açamadığı için Sergen Hoca ayrıldı. Zaten açamadığı için Önder Hoca muzdarip oldu.. İsmael tanıştı şimdi."