Serdar Sarıdağ'ın ifadeleri:

"İlk yarıya baktığımızda “ben hazır değilim” diye bağıran bir Beşiktaş gördük. Taraftar satışa çıkarılan biletlerin tamamını tüketmiş olsa da evindeki ilk maçında da beklediği görkemli açılışı göremedi. Muleka-Weghorst eşleşmesi mi sorundu acaba? Yoksa Kartal-Gedson birlikteliği, Kayserispor için bu bölgeyi otoban haline mi getiriyordu?
İlk yarıda soldaki Muleka, Kasımpaşa’daki günlerini özlüyor mu acaba? Gerçekten de soru işaretleri çok olan bir maç oldu. Eksik transferler de dün gecenin bahanesi olabilir miydi acaba?
Maça etkisiz başlayan Kartal, 9. dakikada kalesinde az kalsın gol bile görebilirdi. Sağdan rahat bir şekilde içeri giren Gavranovic, bu net fırsatı değerlendiremedi. Hatta 23. dakikada Cardoso’nun, Ersin’den dönen şutu da konuk takım için önemli bir fırsattı. İlk yarıda Beşiktaş adına umut veren tek pozisyonları ise Weghorst’un 41. ve 44. dakikalarda ceza sahasındaki şutları oldu.

Valerien Ismael ikinci yarıda doğru bir değişiklik yaptı. 57. dakikadaki Muleka-Nkoudou değişikliği Beşiktaş adına olumlu bir değişiklik oldu. Hatta Karimi’nin 67’de ikinci sarı karttan oyun dışı kalması da Beşiktaş için iyi oldu. Bir de bunların üzerine Cenk Tosun’un 77’de oyuna girmesi, Beşiktaş taraftarını daha da umutlandırdı. Ama onun da maçın bitine sayılı dakikalar külü kırmızı kart görmesi, hem takımdaki hem de tribündeki coşkuyu söndürdü. 90+6’da Ghezzal attığı golle tribünlerdeki o ateşi yeniden yaktı. İlk haftasında üç puan kazanmış olsa da Beşiktaş teknik heyeti, çok acil önlemler alma gerçeğini de görmezden gelmemeli."

Duhuliye.com'un Android ve IOS uygulamalarına aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz...

DUHULİYE ANDROID UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN!

DUHULİYE IOS UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN!