Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyon olmak isteyen Beşiktaş, iddialı bir kadro kurma peşinde... Siyah-beyazlılar transfer operasyonlarını teknik direktör Valerien Ismael yönetiminde sürdürüyor.

Bu arada takımda bazı isimlere teklifler gelmeye de devam ediyor.

Beşiktaş altyapısından yetişen Rıdvan Yılmaz'ın, Alman ekibi Eintracht Frankfurt'a imza atması an meselesi... Rıdvan'ın ardından Ersin ve Serdar'ın da satışına onay veren yönetim, birçok Avrupa kulübü tarafından takip edilen iki oyuncuya gelecek teklifleri bekleyen bekliyor.

Yine gelecek yaz sözleşmesi sona erecek olan bir diğer öz kaynak oyuncusu Emirhan İlkhan'ı ise takımda tutmak istiyor. Genç yeteneğin biraz daha gelişim göstermesi beklenecek.

Geride bıraktığımız sezon 10 Süper Lig karşılaşmasında görev alan Emirhan, sergilediği futbolla büyük beğeni kazanmıştı.

EMİRHAN İLKHAN KİMDİR?

1 Haziran 2004 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Kariyerine Beşiktaş altyapısında başladı. Ocak 2022'de A takıma yükseldi.

Geride bıraktığımız sezon 10 Süper Lig müsabakasında forma giyerken 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Emirhan İlkhan, Türkiye'nin alt yaş milli takımlarında da forma giyiyor. Genç futbolcu, orta sahanın merkezinde oynuyor.

1.75 boyundaki Emirhan'ın Beşiktaş'la olan sözleşmesi 2023'te sona erecek. Genç yıldız adayının güncel piyasa değeri ise 3 milyon euro...

Kaynak: Fotomaç