Ersin Düzen'in cümlelerinden öne çıkanlar şu şekilde:

GEÇEN SEZON GELDİĞİ İÇİN... 

Bence Valerien Ismaël'e biraz haksızlık yapılıyor. Beşiktaş taraftarının, geçen sezon gelmiş olan bir teknik direktörden beklentileri belki kısmen hayal kırıklığı olmuş olabilir.

Ve geçen sezon geldiği için, taraftar bu sezon hemen hazırlık maçlarında başarılı olsun, bir an önce ligde başarılı olsun gibi, iyi şeyleri anında görmeyi arzu ediyor.

Fakat bir şey unutulmasın. Geçen sezon hocanın elindeki kadroyla oynatmak istediği futbolla, bu sezon elindeki kadroyla oynatmak istediği futbol farklı. 

BEKLENMEDİK KAYIPLARIN YERİ DOLDURULMAYA ÇALIŞILIYOR 

Üçlü formasyondan dörtlüye döndü. Elindeki mevcut kadronun büyük bir oranda değişimi göz önünde. Bazı oyuncular gitti. Emirhan için "Bir anda şok etkisi yarattı" dedi. Rıdvan'ın gidişi aynı şekilde... Bazı hiç ummadığınız şeyler gerçekleşti. Bunun yeri doldurulmaya çalışılıyor. 

Bu gelişmeler hocanın kafasındaki oyunu net bir şekilde görebilmemiz için belki bir zaman kaybına neden olacak. Ve beklenmesi gerekecek. 

BİRAZ DAHA SABIR GÖSTERİLMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM 

Ben şimdi Kayserispor maçındaki dokunuşlarına bakıyorum. Maçı beraber seyrettik. O esnada bizim konuştuğumuz bütün dokunuşlar hemen hemen gerçekleşti.  Hepsinden de fayda sağladı Ismael Hoca. ilk etapta N'Koudou'yu oyuna aldı. Yine aynı şekilde Kartal'ı aldı oyundan.

Birçok dokunuşunun sahaya olumlu bir şekilde yansıdığını görüyoruz. Bu bakımdan bence İsmael'e biraz daha sabır gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Haksızlık yapılıyor