Weghorst'a siyah beyazlı formayı giydirmek için çok çaba sarf eden Beşiktaşlı yöneticiler, kiralık olarak transfer edilen golcü oyuncunun sezon sonunda bonservisini alabilmek için de yoğun bir çaba sarf ediyor.

Demba Ba, Mario Gomez, Vincent Aboubakar gibi oyuncuların devam edilmek istendiği halde takımda tutulamaması, geçen sezon kiralık olarak transfer edilen oyuncuların da isteneni verememesi sebebiyle Beşiktaş, Weghorst'un bonservisini alıp golcü konusunda yıllar sonra rahat bir nefes almak istiyor.

Oyuncuyu Avusturya kampına bir an evvel getirmek için öncelikle kiralık transferi tamamlayan Beşiktaş, Burnley yetkilileri ile temaslar sıcakken bonservis pazarlıklarına hemen başladı. Beşiktaş'ın amacının golcü oyuncu için uygun bir satın alma opsiyonu koydurarak sezon sonu bu opsiyonu kullanıp bonservisini almak olduğu öğrenildi.

Beşiktaşlı yöneticiler şu an için iki tarafın teklifleri arasında azımsanamayacak bir fark olduğunu ifade ederken Weghorst'un bonservisinin alınmasının şu an için zor olduğunu belirtti. Golcü oyuncunun transferiyle ilgili görüşmelerin devam edeceği, bonservisiyle Beşiktaş'a kazandırılması için büyük çaba gösterileceği ifade edildi.

Duhuliye.com ÖZEL HABER