Takımın bir sportif direktöre emanet edilip edilmeyeceği Beşiktaş’ta son dönemlerde en çok konuşulan konuların başında geliyor. Ancak yönetimde konuyla ilgili fikir ayrılıkları yaşanıyor. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve BJK Futbol A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Torunoğulları da sportif direktörlük sistemi konusunda bir fikir birliğine varabilmiş değil. Erdal Torunoğulları'nın sportif direktör konusuna soğuk yaklaştığı bilinirken, Ahmet Nur Çebi bu konuyla ilgili her soruya sportif direktör getirmek istediklerini söyleyerek yanıt vermesiyle dikkat çekti.

KARAR SERGEN YALÇIN’IN

Başkan Ahmet Nur Çebi son olarak ise topu Sergen Yalçın’a atarak “Sorumluluk Sergen Hoca’da, ben hesap vermeyeceğim, kendisi hesap verecek. Sergen Hoca için ne doğruysa, Beşiktaş için de o doğrudur. Sergen Hoca isterse sportif direktör gelir” dedi ve bu konu Sergen hocanın kararına kaldı.

OYLAR YAKIN

Yaklaşık 10.000 taraftarın katıldığı anketimizden çıkan sonuca göre kullanılan oylar birbirine yakın. Taraftarların yüzde 54’ü bir sportif direktöre gerek yok yanıtını verirken katılımcıların yüzde 40.4’ünün Evet cevabı vermesi dikkat çekti. Katılımcıların yüzde 5.2’si ise kararsızım dedi.

Anketimize katılan ve değerli yorumlarıyla katkıda bulunan okurlarımıza teşekkür ederiz.

İşte anket sonuçları:

Duhuliye.com