Son teklif yapıldı

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş'ta 5 yıldır başarıyla görev yapan Domagoj Vida’nın kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’den takıma kazandırılırken imza parası da ödenmesi sebebiyle kulüpten yıllık 3.5 milyon Euro kazanan 32 yaşındaki futbolcuya, yeni kontrat konusunda son teklif yapıldı.

1,5 milyon Euro'dan iki yıllık teklif

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı’nın, Antalya kampında görüştüğü futbolcuya 1.5 milyon Euro maaştan 2 senelik sözleşme önerdiği belirtildi. İstanbul’daki yaşantısından memnun olduğunu ileten Vida’nın da bu teklifi düşünmek için Kazancı’dan 1 ay süre istediği öğrenildi.

Watford beklemede

Başta Watford olmak üzere birçok kulübün radarında bulunan Vida’nın geleceğiyle ilgili vereceği karar merakla bekleniyor. Tecrübeli futbolcu, Beşiktaş formasıyla bu zamana kadar 155 maça çıkıp 15 gollük performans ortaya koydu.

Beşiktaş'ta 155 maçta oynadı

32 yaşındaki stoper Domagoj Vida, Beşiktaş formasıyla bugüne kadar 155 maçta görev aldı. 160 kez Dinamo Kiev formasını giyen Hırvat oyuncu, 6 maçta daha görev alması durumunda, kulüp kariyerinde en çok forma giydiği takım Beşiktaş olacak. Vida bu periyotta rakip ağları 15 kez havalandırırken, 1 kez de gol pası verdi.