Batshuayi'nin geçtiğimiz sezon isteneni verememesinden dolayı santrfor konusunda ince eleyip sık dokuyan Beşiktaş, gözünü Burnley'in Hollandalı golcüsü Vout Weghorst'a çevirdi.

Bundesliga takımlarından Wolfsburg'ta ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Weghorst, Premier Lig'e transfer yapmayı başarmıştı. Ancak Weghorst'un takımı Burnley, lig sonunda Championship'e düştü. Hollandalı yıldız golcünün kariyerine alt ligde devam etmek istemediği biliniyor.

Bu doğrultuda devreye giren Beşiktaş yönetimi Weghorst'u kiralık olarak kadroya katmak için harekete geçti. Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Beşiktaşlı yöneticiler oyuncu ve kulübüyle görüşmelerin yapıldığını doğruladı. Oyuncunun transferini "zorlu bir süreç" olarak niteleyen yetkililer, başta Bundesliga olmak üzere Avrupa'nın büyük liglerinden birçok kulüplerinden talibi olan oyuncuyu ikna etmek için yoğun bir çaba gösteriyor.

Beşiktaş yönetimi Weghorst'u zor bir transfer olarak görse de, başka bir takımla anlaşmadığı sürece önceliği Weghorst'a vererek oyuncuyu ikna edebilmenin hesaplarını yapıyor.

 Duhuliye.com  / ÖZEL HABER