Rakiplerinin puan kaybettiği açılış haftasında Beşiktaş 3 puan için sahaya çıkıyor.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in birinci hafta maçında Eyüpspor ile karşılaşacak.
Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak maç saat 21.30’da başlayacak ve Bein Sports 1 kanalından yayınlanacak.
Müsabakayı Oğuzhan Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Anıl Usta ile Hüseyin Aylak yapacak. Muhammet Ali Metoğlu dördüncü hakem olacak.
Eyüpspor'a karşılaşmasına Beşiktaş'ın şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor.
Beşiktaş:
Nübel
Murillo Djalo Emirhan Ouattara
Salih Orkun
Cerny Olaitan İlhan
Oh

Sizce, Beşiktaş - Eyüpspor maçı kaç kaç biter?
duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (46)
Cerny ve olaitan i kadroda gormek istemiyorum bu mac son olr ins artik Bjk topcusu degiller
@BeşiktAŞK sen yapıcımısın yoksa yıkıcı am hiç merak etme seni kimse dinlemiyor
@BeşiktAŞK hemen not alıyorum birader. Yarın Nevzat Demir’e gel, ekibe katıl. Yılların deneyimi olan aklına ihtiyacımız var.
@BeşiktAŞK Kaybol buradan, Beşiktaş’ın topçularını, değerlerini değersizleştirmeyi, kuduz gibi saldırmayı bırakın artık. Takıma sahip çıkın.
@Ser2 Ne çok seviyorsunuz yetersiz oyuncuları savunup Kasımda havlu atmayı şahsen ben sıkıldım şimdi ben Kasımda havlu atmak istemiyorum diye Fener, Gsarayı mı desteklemeliyim, bu ne saçma bakış açısı. Yetersiz oyuncuları as kadroda görmek istemek Fenerin, Gsarayın, Trabzonun ekmeğine yağ sürmüyor mu, şimdi ben de bu bakış açısıyla size renkli mi demeliyim!?
@BeşiktAŞK o zaman git renklilerin maçlarını izle, orda oynamıyorlar! Bıkmadınız herkese b.k atmaktan!
4 tane atar liderlik koltuğuna otururuz , birdaha da liderliği kimseye vermeyiz 💪
Ć, Türkçede Ç olarak okunur. Vlahoviç, doğru olan
Son maça göre Bence 1-2 de olsa dokunuş yapacak hoca . Tahminim Salih yerine N Didi , Rıdvan yerine Outtara Cerny yerine de Rasicha ile başlayabilir .
Troller bu senede oh üzerine negatif algı oluşrurmaya çalışıyorlar. Oyuna gelmiyelim arkadaşlar. Her oyuncumuz değerlidir kıymetlidir. Kimin kalıp kimin gideceğine Yönetim, Önder Özen ve teknik heyet en doğru şekilde karar verir. Biz takıma destek olalım.
Agbadou'yu sildi galiba hoca.. djalo her maç perte çıkıyor gene de agbadouyu 11 e yazmıyor.. sergen jotaya takmıştı bu da agbadouya sanırım..
@Deko ne alakası var djalo bu kadar iyi oynarken keserse bu seferde diceksiniz ki bu kadar iyi oynayan oyuncu kesilir mi . boş boş yorum yapmaya bayılıyonuz harbiden düşünüyorum bazen bu taraftar oyuncuları mı destekliyor takımı mı destekliyor
bizim cok bilmis taraftarlar vlahoviç degil sonunda Ç yok sonu C ile. Vlahovic
@ege malmısın sen adamlar doğru dürüst idmana bile çıkmadı halı saha maçı mı bu aptal aptal konuşuyorsun
Bence djalo yu zorlamaya gerek yok dinlensin iyice
@Erkannn daha dur hocam kac mac yaptik, hani sezonun 3. ceyreginde desen. Daha takimlar ritim bile tutmadi. Djalonun olayi, maalesef sozlesme imzalarken bile bilinen kronik sakatligi.
Kazanmamız çok önemli, güzel oynayalım net bir skorla kazanalım harika bir mesaj olur. V Ama 1-0 kazandık o da sorun olmaz. Yeter ki 3 puan alalım. Ilk haftalar zor gecer arti bizim lig her an herseye musait federasyonuydu hakemiydi. O yuzden kazanarak basladık mı 5 te 5 yapacağız. O yuzden Vicenzo hoca Vlahovic'i kadroya alsin isterim. Kenard dursun ne olur nolmaz. Son 5 dk oyuna girip skor yapabilecek bir oyuncu, rakip kaleye tum mac otobus cekerse orta yaparsin kafa vurur yine atar.
Bu takım ligde şampiyınluk için bu kadro yeterli değil 3 tane daha önemli takviye Şart. Akşam ki Eyüp maçı 3- 0 net yeteriz.
Takım sürekli aynı kadro ile oynuyor o yüzden ilk yari skoru bulup ikinci yarıya fazla efor sarfetmemek gerekir
Avrupa'da bu hoca gider de Türkiye de Rakibin yanında hakemlere de çalışmak lazım yoksa Önder özen bilice söylediği sözü itlalianoya da söylemek zorunda kalır
@Hakeme dikkat anlatmak istediğinin türkçe mealinide yazsaydın yorum yapardık.
Renklilerin döküldüğü hafta Beşiktaş'ımıza net bir mesaj vermek yaraşır. Sene başında bu sene Beşiktaş şampiyon olur algısı oluşturmak önemli!
Fener gs trabzon puan kaybettiği haftada kazanarak başlarsak psikolojik üstünlüğü de alırız. Coşkulu bir oyun ve net bir skor bekliyorum
Gs’yi sahasında Çorum’a yenilmiş sayıyorum,hakem 1 puanı hediye etti ve bu daha ilk maç,bizden çalınacak puanlarıda düşünürsen hem rakiple hem hakemlerle mücadele edeceğiz bu sezonda durum onu gösteriyor,Fb yenildi,Trabzon zor kurtardı,bu yüzden ligte her takım tehlikeli,üç atarız,beş atarız zihniyetini boşverip hata yapmadan lige başlamalıyız,taraftarda sahada takımı bu bilinçle destekleyip en ufak olumsuz tezarühat yapmadan 90 dk destek olmalı,zaten ilk 11 şekillendi,iskelet kadro oluşuyor,hocanın oyuncu tercihlerine saygı duymak zorundayız,başarilar Beşiktaş’ım,çıktığımız şampiyonluk yolunda ilk engel’i kayıpsız atlatarak başlayalım
Beni yanlis anlamayin ama bu ligin sampiyonu kagit ustunde coktan belli olmustur. Her zaman bi elimizin Hakem mhk , ve federasyonun ensesinde olmasi gerekiyor. 2-3 kritik macta aleyhimize yapilacak oyunla bizi yaris disi etmek oldukca basit bi islem. Tek korkum bu
Oh golünü atacak ve o gol yine tüm çakma BEŞIKTAŞLILARA GIRECEK 👊🏻😡 bı bitmediniz pislikler ve şunu hiçbir zaman unutmayın babanız BEŞIKTAŞ ULAN
Gençlerbiligi taraftari minik fenerbahçeli çocugun formasini çıkarmiş ŸÖNETİM LÜTFEN yarinki Eyüpspor macinda minik fb li çocugu formasiyla türübüne taraftarimizin kucağinda maçı seyrettirelim
@Wolf ya bir gidin işinize ya bize ne fenev işinden
vlahovic kadroda oacak mı bilen var mı?
Şu cernyi görünce harbi moralim bozuluyor olaitanda ancak yedek olur bu takımda adam gibi bir 10 numara bir sağ kanat bir sol stoper getirmesi şart yönetimin.
@Bir Beşiktaşlı Realist sen 100 tllik vizyonunla idrak edemezsin bunları sen git 2 koyun sor 100 tlye belki verirler becerebilirsen güdersin
@Realist İstemesin mi realist, adam takımının iyi kadro kurup başarılı olmasını istiyor. Ne o sen istemiyor musun!?
@Bir Beşiktaşlı bi git ya formda bi cerny şuan eşsiz bu takımda
@Bir Beşiktaşlı Mahallende ki bakkal dükkanından verebilirsin siparişleri, 100 Tl yi harcamayı bilmeyen adam trilyonluk transfer istiyor ya, deli oluyorum yeminle
Geçen seneki kadro ile aynı kadro 3 değişiklik var. Ve güven veriyor. Demekki hoca ve kaleci bu kadar önemliymiş.
@Namık Outtara salih ilhan nubel 4 ediyor. %36 sı yani 3 te 1 inden fazlası değişmiş. Daha ne olsun? Hoca büyük etken zaten. Trossard ve Vlahovic de geldiğinde bu takım oturur. Herkesten de iyi durumdayız ayrıca. 2 eksiğimiz bana göre sosa tarzı bir orta saha yani geçiş oyunu için ve bir de iyi orta kesen bir sağ açık. Trossard içeri girip şut atıyor zaten. Sağdaki de güzel kesmesi lazım. Benim takımla ilgili yorumum bu yani.
vlahoviçi bu maçta hazırlayıp avrupa maçına hazır etmek lazım bu iki maç tam antrenman maçı olacak bizim canavarın
Zor maç olacak ama kazanacak bizim çoçuklar, Allah yardımcımız olsun.
Madem yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz bu takima iki tane adam alın adam gibi adam sağ açık ve on numara rafa ayarında bak takım nasıl oluyor bomba gibi o sezon bu sezon olsun rakiplerde puan kaybetti daha ne olsun galibiyetle sezonu açmak büyük morel olur getirin iki adamı bu hafta içi bizde geriye yaslanıp izleyelim
Serkan recber ve sergen hoca vhalovici 4 yasinda kesfetti donemin baskanina soyledi ama baskan almadi. Oyle bi ikiliydi kaybettik ikisini de. Onlar olsaydi muhtemel 22 kadrosu bile hazirdi.
Umarım sağ kanada konuşulan isimlerden Mohammed-Ali Cho alınır. Daha dengeli daha teknik. Hızı da iyi. Forbs mesela çok hızlı ama savruk. Lukebakio çok çevik değil açık alan topçusu gibi. Ama Cho daa iyi oyuncu. Cerny görmek gerçekten insanı karamsarlığa itiyor sağda. Rashica bile daha iyi bundan
Çok rahat, eze eze bir maç çıkaracağız. Eyüp kapanıp uzun topla gol arayacak başka şansları yok. Vlahovic 70-75 gibi girip golünü atacak. 4-0 gibi bir sonuç bekliyorum 5 de olabilir.
Bjk 3.0 yener golleri orkun cerny trossard atar
@Kartall trossard sag kanat da olmuyor ya 10 nr veya sol kanat. Ilhan sag kanat a gecebilir mi görmek lazım. Daha genç belki uyum sağlar. Murillo çok ofansif sağ bek yedekler. Her türlü yine bir kanat lazım lig uzun avrupa maçlar da var. Hayırlısı bugün maçı alalım haftaya alanya da deplasman macında yerimizi alacagız inşallah. bjk ruhu döndü!!
4 atıp ezici bir futbolla gsnin,fbnin,tsnin puan kaybettiği ilk hafta itibariyle çok güzel bir giriş yapmalıyız Allah’ın izniyle inşallah,gönül isterdiki vlaoviçte 11 de başlasın daha 10 dakika dolmadan bi ta e yapıştırmış olup tribünler önünde iki kolunu iki yana açıp ben geldim dedirrten bi duruşla öyle girebilseydik sezona lakin ben oynıyan tüm oyuncularımızın desteği hakettiğine inanıp,onlarında harika oymıyacağına eminim,lu 3 maçta gördüm ki biz şuan bu üç rakibimiz için de en tempolu topu oynuyoruz sezon başlangıcı itibariyle,şayet ligede böyşe girip,güzel futbol ve farklı skorla başlarsak sanmıyorum ki Allah’ın izniyle van brockhorstun başına gelenlere şuan taraftar müsade etsin ve inanıyorum ki italiono hocamızda ekibi ve zekasıyla,çoşkusuyla,arzusuyla bizi ufak tökezlemelerden sağlam çıkartacak. Rabbim yar ve yardıncınız olsun kardeşlerim,inşallah güzel bi galibiyet izletirsiniz bize.
forvette oh oynayacağına , bostan korkuluğu koy daha iyi,, oh bal liginde bile oynayamaz o derece kötü bir oyuncu
@black 1903 sen Oh’un stoperleri sırtına alıp gezdirdiğini, defansı nasıl yıprattığını, takım arkadaşlarına gol vuruşu için inanılmaz alanlar açtığını göremeyecek kadar futbol cahilisin.
@black 1903 Sen yorum yapacağına bir salatalık yorum yapsa daha iyi
@black 1903 eğer sen futboldan anlıyorsan bende badminton dünya şampiyonuyom.. yok benim şansım var ama emin ol senin hiç şansın yok… futbol ile ilgili konuşma bence .. boş ver sen gel yağlı güreşle mai tai ile ilgili yorum yap..vazgetim sen yorum yapma .. sus..
forvette oh oynayacağına , bostan korkuluğu koy daha iyi,, oh bal liginde bile oynayamaz o derece kötü bir oyuncu
Sol bek iyi değil. Oh yerine Vlahoviç, Fakılı yerine Trossard geçecek. Olaitan yerine Gedson, Cerny yerine Rafa Silva olsa mükemmel olurdu ama beygirciler Rafa ve Gedsona operasyon çekti
@Cihangir bir maçta iyi olup olmadığını hemen anladın ya bravo
Arkadaşlar şu Nübel’in mor formasına hasta olan bir ben miyim? Her gün kontrol ediyorum kartal yuvasını hala çıkartmadılar yahu gerçekten bu kadar zor mu? Yeşil forma başkalarını hatırlatıyor ancak bu mor bence efasne oğlu efsane. Lütfen çıksın şu forma satışa.
İnşallah ilk yarıdan fişi çekecek şekilde oynarız da yarın keyifli bir maç izleriz. Bizim lig gerçekten özellikle fiziksel olarak asla küçümsenmemesi gereken bir lig. Umarım çantada keklik görmüyoruzdur rakibi.
Bize ligde sadece 2 hafta lazım, 2 hafta dayansak tüm oyuncular hazır olur. Sonra görün bizi.
Bu aksam Orkun ve Oh’un golu var param olsa 1000€ orkun+oh gol atar girerdim yavsuye degildir hissediyorum