Kulübün mali yapısıyla ilgili konuşan başkan Ahmet Nur Çebi "Ben ağlamıyorum, durum tespiti yapıyorum. Bunların bilinmesini, unutulmamasını istiyorum. Beşiktaş'ın geleceği için. Benden sonra da incelesinler, temiz çıkarsam başarılı olurum. Fikret Orman'ın kızmasına, bağırmasına gerek yok. Camia inceleme istiyor. Her gidenin incelenmesi gerekmesini istiyor. Mali açıdan yürümesi mümkün olmayan kulübü, 13-14 aydır ayakta tuttuk. Bu ekonomik disiplini sağlarsak bir nebze olsun düzlüğe çıkabiliriz" dedi.

"KONUŞMUYORUZ DİYE İNSANLAR HİÇBİR ŞEY YAPMIYORUZ SANIYOR"

"TFF EN UFAK DESTEK VERMİYOR"
Pandeminin Beşiktaş'a zararının 400 milyon TL olduğunu belirten Çebi "Yayın gelirimiz 100 milyon TL eksik olacak. 100 milyon TL stat gelirimiz olmayacak. 200 milyon TL de güncel kur farkından zararımız var. Maaşların % 85'i Euro cinsinden TFF 'Başınızın çaresine bakın' diyor. Corona virüsü testlerini bile kulüpler ödüyor, federasyon en ufak destek vermiyor. Ellerinde kaynak yok. Keşke zor günler için kaynak ayırsalardı. Umarım bu ders olur" diye konuştu.

Kulüp personeline ödemelerin 1 ay geriden geldiğini vurgulayan Çebi "İmza sirküleri artık çift imza. Benim attığım tek imza geçersiz. Mutlaka bir yöneticinin de imza atması gerekiyor" dedi.