Beşiktaş’ın 3 puanı alarak Avrupa şansını devam ettirmeyi planladığı karşılaşma öncesi hangi oyuncular ön plana çıkacak, hangi oyuncular sakat hangileri cezalı sizin için derledik.

İşte Denizlispor - Beşiktaş maçının kilit oyuncuları!

BURAK VİTES ARTTIRMALI

Siyah-beyazlı ekipte cezası biten Burak Yılmaz, Yukatel Denizlispor karşısında görev alabilecek.Burak Yılmaz bu sezon ligde 20 maçta 11 gol attı. Ancak bu gollerin 6 tanesi penaltıdan geldi. Akan oyunda gol bulmakta zorlanan oyuncu, Beşiktaş’ı Avrupa hedefine ulaştırmak için daha fazla katkı sağlamalı. Denizlispor’ sıkıntılı bölgesi olan defans hattının zayıf noktalarından faydalanırsa Burak Yılmaz ağları havalandırmayı başarabilir.

VIDA’NIN YERİNE ERDOĞAN!

Siyah-beyazlı ekipte sakatlığı bulunan Domagoj Vida bu mücadelede forma giyemeyecek. Beşiktaş'ın Fraport TAV Antalyaspor ile yaptığı maçta sakatlanan Vida'nın sağ uyluk iç adalesinde ödem tespit edilmişti. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın Vida'nın yokluğunda savunmada genç stoper Erdoğan Kaya'ya forma vermesi bekleniyor. Erdoğan formayı kaparsa gen oyuncunun göstereceği performan maçta önemli rol oynayacak.

KALEDE ERSİN

Loris Karius’un sözleşmesini feshederek Beşiktaş’tan ayrılması sonrasında kaleyi kimin koruyacağı merak konusuydu. Geçtiğimiz hafta teknik direktör Seren Yalçın bu görevi Ersin Destanoğlu’na verdi. Bu akşamda eldivenleri giymsi beklenen genç oyuncunun performansı kalesinde2 gol görmesine rağmen beğeni topladı. Ersin bu akşam ikinci büyük sınavını verecek.

DENİZLİ’DE EN DİKKAT ÇEKEN OYUNCU RODALLEGA

34 yaşındaki Hugo Rodallega takımın en skorer oyuncusu. Şimdiye kadar çıktığı 24 maçta 6 gol atan oyuncu aynı zamanda çektiği şutlarladikkat çekiyor. Rodallega, Süper Lig’in en çok şut çeken 3. futbolcusu durumunda ve maç maçına 3.5 şut denemesi yapıyor. Orta açma ve defansa katkı vermede zayıf olan oyuncunun top tutma ve bitiricilik özellikleri oldukça kuvvetli.

DENİZLİSPOR’DA 2 EKSİK

Denizlispor'da sakat olan Onazi ile cezalı  Zeki Yavru maç kadrosunda yer almayan isimler.

BEŞİKTAŞ’TA 4 OYUNCU KADRODA YOK

Beşiktaş'ta Vida, Boateng, Douglas ve Dorukhan Toköz sakatlıkları nedeniyle kadroda olmayacak.

7 OYUNCU SINIRDA!

Beşiktaş'ta 7 futbolcu, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Atiba Hutchinson, Caner Erkin, Georges-Kevin N'Koudou, Umut Nayir, Tyler Boyd, Muhammed Elneny ve Jeremain Lens, bu maçta sarı kart görmeleri halinde 29. haftada İttifak Holding Konyaspor karşısında görev yapamayacak.

duhuliye.com ANALİZ HABER