Son şampiyon Beşiktaş, gelecek sezon transfer çalışmalarına devam ediyor. Sergen Yalçın'ın transfer listesine yeni isimler de eklendi.

RACHID GHEZZAL

Siyah beyazlı ekip, Rachid Ghezzal için Leicester City ile görüşmelerini sürdürüyor. Leicester City, Beşiktaş'tan yıllık ücretinin tamamını karşılamasını istedi. Taraflar arasında anlaşma sağlanamadı ancak önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturulacak.

VALENTINE ROSIER

Beşiktaş'a transfer olabilmek için direnen Valentine Rosier için Sporting Lisbon ile görüşmeler sürüyor. Beşiktaş 4 milyon euro gibi bir bedeli gözden çıkarttı. Oyuncunun maaşı da bonuslarlar 1.4 milyon euro olacak.

SALİH ÖZCAN

Beşiktaş'ın uzun zamandır ilgilendiği isimler arasında yer alan Salih Özcan, kariyerine Almanya'da devam edebilir. Bild'in hanerine göre Beşiktaş'ın çok istediği oyuncuya bazı Bundesliga ekiplerinden teklif olduğu ifade edildi. Köln futbolcuyla sözleşme yenilemek istiyor.

GEDSON FERNANDES

Mensah'tan memnun kalmayan ve opsiyonunu kullanmayacak olan Beşiktaş, Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Benfica'dan kiraladığı Gedson Fernandes'in peşinde. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi bu transfer hakkında, "Fernandes gündemimizde yok ancak bu olmayacağı anlamına gelmez." ifadesini kullandı.

MEHDI BENATIA

İspanyol basını, Al Duhail'den ayrılan ve bonservisi elinde bulunan Faslı stoper Medhi Benatia ile ilgilendiğini iddia etti. Kartal, futbolcu ve menajeriyle görüşmeleri sürdürüyor.

JUAN JESUS

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin ilgilendiği ancak Roma'da kariyerine devam eden Juan Jesus, sözleşmesi sona erdi ve serbest kaldı. Çizme basını, 30 yaşındaki solak stoper için siyah-beyazlıların devreye girdiğini yazdı.

ARTURO VIDAL

Inter'den ayrılma aşamasına gelen Arturo Vidal için Beşiktaş devreye girdi. Deneyimli futbolcu, Türkiye'de oynama fikrine sıcak bakıyor ve seçenekler arasına aldı. Şampiyonlar Ligi faktörü Vidal'in kararında etkili olacak.