Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in alternatifleri olan Rebocho ve Douglas’tan beklediği katkıyı alamayan Beşiktaş, sezon sonu büyük ihtimalle bu iki oyuncuyla yollarını ayıracak. Bu durum, Sergen Yalçın ve yönetimin, Gökhan ve Caner’i takımda tutma konusunda istekli olmasına sebep oluyor. Ancak Beşiktaş yönetimi iki oyuncuyu da takımda tutmaktan yana olmasına rağmen kulübün ekonomik gerçeklerini de göz önünde bulunduruyor.

Buna göre, kariyerinin son yıllarına gelen ve belki de son sözleşmelerine imza atacak iki oyuncu için ağırlıklı olarak performansa dayalı bir sözleşme düşünülüyor. Beşiktaş yönetimi her iki oyuncuya da 300-400 bin Euro arası bir garanti ücret teklif edecek. Oynanan maç sayısı ve performansa göre her iki oyuncunun yıllık kazancı 1 Milyon Euro seviyesine çıkabilecek.

Transferde önceliği Beşiktaş’a vereceklerini ifade eden her iki oyuncu da bu teklifi kabul etmeleri halinde kariyerlerine Beşiktaş’ta devam etme, hatta futbolculuk yaşamlarını Beşiktaş formasıyla noktalama şansını yakalayabilecek.

Duhuliye.com ÖZEL HABER