Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Pascal Nouma, galibiyeti Duhuliye.com'a değerlendirdi.

İşte Pascal Nouma'nın açıklamaları:

"KİMSE KARNINDAN KONUŞMASIN"

Maçı izledim, evet zor maçtı ama önemli olan skor ve 3 puan. Şampiyonluk yarışı uzun, her maç iyi oynayamazsınız, kaldı ki bugün kötü oynamadık. İlk yarı verilmeyen goller vardı. Yok 2 cm ofsaytmış, yok 1 cm ofsaytmış, kimse karnından konuşmasın, geçin bunları. Bence Aboubakar'ın golü verilirdi.

"ROTASYON NORMAL"

Sergen hocaya biraz rahatlık verilmeli, o takımla her gün o yaşıyor, futbolcuları o tanıyor, rotasyona gitmesi normal. Sonuçta ilk yarıyı lider bitirmiş, hemde bir ara 9-10 puan gerilerden gelip lider bitirmiş. Ben tekrar söylüyorum, maddi imkan varsa transfer yapılır, yoksa da bu takımın transfere ihtiyacı yok. Ben de bugün Rıdvanı beklerdim ama demek ki hocanın bir bildiği var.

"İSTER FALCAO İSTER MESUT"

Ljajic'in dönüşü güzel oldu, Sergen hocanın onun dilinden anlayacağını ve takıma monte edeceğinden eminim. Ersin süper bir maç çıkardı, daha genç. Şans verildikçe çok daha iyi olacak, bugün belki maçı çeviren adamdı. Şu an süper ligin en iyi top oynayan ekibi Beşiktaş’tır, rakipte ister Falcao olsun, ister Mesut'u transfer etsin, sonuç ortada. Lider Beşiktaş!”

Duhuliye.com ÖZEL HABER