Beşiktaş, gerek saha içinde gerekse saha dışında olağanüstü bir dönem geçiriyor.

Siyah beyazlı camiada, futbol takımının haftalardır sergilediği kötü performans ve alınan şok yenilgiler sonrası yönetimin ve teknik ekibin nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyordu.

Bu soru işaretleri, dün gerçekleşen Ahmet Nur Çebi - Sergen Yalçın zirvesinde yanıtlarını buldu ve kritik toplantıdan ''Sergen Yalçın'la yola devam'' kararı çıktı. 

Fakat, bu toplantı öncesinde siyah beyazlı teknik adamın istifasını sunup sunmadığı, yönetimin ise böyle bir ihtimal karşısında nasıl bir yol izleyeceği akıllardaki en büyük soruydu. 

Duhuliye.com'un edindiği bilgi; Beşiktaş yönetimindeki çoğunluk ismin,  Sergen Yalçın'ın istifasını verse bile kabul edilmeyeceği yönündeydi.

Buna göre; birçok yöneticinin, başkan Çebi'ye, çifte kupalı tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe maçında takımın başında sahaya çıkması yönünde görüşlerini bildirdiği ve  siyah beyazlı çalıştırıcı ile yola devam edilmesi şeklinde görüş birliğine varıldığı belirtildi. 

Yapılan toplantı öncesinde hakim olan düşünce, Fenerbahçe maçına kadar takıma çeki düzen verilerek alınacak galibiyet sonrası tekrar morallerin yerine geleceği biçimindeydi. 

Kötü gidişe dur demek isteyen siyah beyazlı camia ve teknik adamın takımı ayağa kaldırıp istenen düzeye getirip getiremeyceği önümüzdeki süreçte belli olacak. 

 Duhuliye.com   / ÖZEL HABER

Beşiktaş'tan son dakika, transfer ve özel haberler için Duhuliye.com mobil uygulamalarını indirmek için TIKLAYIN