Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, UEFA Avrupa Ligi'nde Midtjylland ile oynayacakları karşılaşma öncesinde Beşiktaş taraftarına seslendi.
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında yarın sahasında Danimarka temsilcisi Midtjylland ile karşılaşacak.
Siyah-beyazlıların teknik direktörü Vincenzo Italiano, bu müsabaka öncesi BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
TARAFTARIMIZ BU MAÇIN BİZİM İLK MAÇIMIZ OLDUĞUNU UNUTMADAN DESTEK VERMESİ GEREKİYOR
Vincenzo Italiano: “Heyecanlıyım. Ben ve ekibim heyecanlıyız. Yarın ilk resmi maçımıza çıkacağız ve taraftarlarımızla birlikte olacağız. Bu maç tabii ki çok önemli ancak taraftarlarımızın ilk maçımız olduğunu bilmesi gerekiyor. Çalışmamız gereken çok fazla şey var. Taraftarlarımıza güveniyorum ve bizim itici gücümüz olacaklar. İyi bir performans sergilemek istiyoruz.”
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (12)
Şimdiden mağlubiyetin yerini ve yolunu yapıyor. Ne demek "İlk maçımız olduğunu unutmayın"? Bu, peşin peşin "Biz yenileceğiz" demek değil mi? Herkes aklını başına alsın. Sergen'i de böyle demeçleri yedi. Gerçi hata yine bizde. Getirecektin Şenol Güneş'i o zaman görecektin Beşiktaş kimmiş, nasıl top oynarmış, maç öncesi konuşma nasıl yapılırmış... Bu adamın ilk mağlubiyetinde Şenol Güneş sesleri yükselecek. Zaten kadro da tam Şenol Hoca'nın kadrosu.
@Mine'l Garaib sen kimsin lan tırrıık. 23 temmuz daha tarih. Malmısın
Taraftar, köstek olmak için bi bahani arıyor zaten hocam
Eleme maçı geldi çattı lig geldi çattı ama yönetim yatmaya devam ediyor 1 oyuncu alması 1 ayı buluyor bu yönetim var olduğu sürece bu takımdan hiçbir halt olmaz
Adam taraftarın yerli yersiz yuhladığını bildiği için ilk maç olduğunu hatırlatıyor ama nafile daha transferler gelmeden yuhlanırsa şaşırmam.
ulan dünyanın çivisi çıkmış. biriside başkasına ayar vermeden işini yaosın. sana ne birader taraftara ayar vermek. çık işini yap. yen bas geç.
Adam tedirgin takımın hazır olmadığının farkında . Hala eksikleri var . Hala kalite sorunu var . Oynatmak istediği oyun büyük takım oyunu , bazı oyuncular hala küçük takım oyuncusu ... Takımın oturması, oyunun oturması zaman alacak . Bu süreci taraftarlar olarak anlayışla karşılayalım . Ciddi bir yatırım yapıldı . Hocanın kimliği bize uyuyor . Atak yapan hocayı severiz . Tutkulu , coşkulu , kenarda maçı bizimle yaşayan hocayı severiz . Bu aşı tutar İnşallah . Umarım Takımımız için Hayırlı olur . Bir bütün olmalıyız . Benfica maçında ilk yarı içeri 3-0 yenik girdiğimizde oyuncularımızı nasıl alkışlayıp, kucakladıysak , tek bir vucut olduysak bu sezonda hep öyle olmalıyız . Uyanık olalım unutmayın armamızdaki bayrağa düşman olanlar var ... Birlik olalım , takımımıza sahip çıkalım ..
Salahla bizi nasıl kandırdı adalı ama ben biliyodum alamaz vizyonu yok
Rashica ve muçi birbirlerine benzeyen oyuncular muçi yi kanatta öldürdük Rashica yı orta sahaya alsalar muçi etkisi yapar cerny i deneyeceklerine sürekli orta sahada Rashica yı deneseler bambaşka olacak
Raşitsa'yı takımdan gönder hocam, diğer yabancıları o bozuyor
adam bile farkinda besiktas'in en buyuk rakibi taraftar maalesef. Normalde 12. adam derdik, sosyam medya gaziyla son 3-4 sezondur rakibin 12. adami oldu. Oyuncular ne ara yuhalanacam diye tedirgin olmaktan oyun oynayamiyor. Muci'yi yuhluyorlar istisnasiz her mac, sonra rakibe gidip golleri atinca bu sefer hocaya yonetime salliyorlar, neden sattini diye. Abraham, Masuaku gibi basarili oyuncular bile yuhlandi. Italiano'ya biri anlatmis durumu. Unutmayin, en son mutevazi kadroyla hem lig hem kupayi aldik. Sergen ve Ghezzal'in basarisi oldugu kadar, kovid'den dolayi seyircisiz oynamaninda katkisi oldu. Maalesef boyle.