Vincenzo Italiano, 1-0 kazanılan Eyüpspor maçından sonra açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Eyüpspor'u Cerny'nin golüyle 1-0 mağlup ederek lige galibiyetle başladı.
Siyah-beyazlıların teknik direktörü Vincenzo Italiano, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
İtalyan teknik adam, takımının özellikle ilk yarıdaki performansından memnun olduğunu belirterek, "İyi bir ilk yarı oynadık. İyi başlangıç yaptık. Tempomuz, kalitemiz çok iyiydi. İkinci yarı daha iyi olabilirdik, özellikle rakip 10 kişi kaldıktan sonra. İyi performans sergiledik. Yine gol yemedik. Önümüzde bir problem var, perşembe günkü maça da konsantre olmalıyız. Perşembeye iyi hazırlanmalıyız." dedi.
"Herkes yüzde yüzünü veriyor"
Oyuncu değişiklikleri ve takımın kimliğini korumasıyla ilgili konuşan Italiano, "4 değişiklik yaptım. Bu mutlu etti beni. Takım kimliğini korudu. Oyuncularımın verdiği mükemmel bir yanıttı. Bu beni mutlu ediyor, herkes yüzde yüzünü veriyor." ifadelerini kullandı.
İtalyan çalıştırıcı, takımın top kayıplarına da dikkat çekerek, "Soyunma odasında daha dikkatli olmalıyız dedim. Biz top yaparken basit kayıplarla kontra şansı veriyorduk. Kontralardan tehlike yaratabiliyorlar. Az pozisyon verdik. Her maçta daha da iyileşiyor. İleride daha da iyi olabiliriz." şeklinde konuştu.
Vlahovic ne zaman oynayacak?
Dusan Vlahovic'in ne zaman forma giyeceği sorusunu da yanıtlayan Italiano, Trossard örneğini göstererek şu ifadeleri kullandı:
"Bu yönetimi Trossard'da da gördük. Yavaş yavaş süre verdim. Trossard 70 dakika oynadı. Vlahovic de aynı ritmi yavaş yavaş yakalayacak. Uzun süre bireysel çalıştı. Dikkatli olmalıyız, yoksa sakatlanabilir. Perşembe günkü maçta bence yedekte olacak. Dikkatli olmalıyız. Gereksiz yere oyuncularımı sakatlamak istemiyorum. Kondisyona giriyor. Fiziksel bir oyuncu, ceza sahası içinde çok iyi bir bitirici. Yakında sahada göreceğiz."
duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (15)
Müthiş ahlaklı ciddi çalışkan çok güzel bir insanmış vincenzo. Ne başarır bilemem ama işine aşık her maçta belli ediyor. Taraftar olarak artık biliyorum ki takım hafta içi iyi çalışıyor ve sahada herşeyini verecek. Ne olur kalitesini arttırın şu takımın sayın yönetim. Böyle hocalar saygı görmeli yatırım almalı.
Maça sevinirken Semih kardeşimizin başlamadan biten kariyerine kahroldum cidden ya. El belde, kendinden 10 yaş büyük Trosardın onda biri kadar bile pres yapmadan gezindi durdu. Şaka gibi.
İnşallah perşembe maça as 11 çıkıp alanya deplasman rotasyon yapmaz hoca avrupa maçında skoru alıp değişikler yapıp alanya maçınada as 11 çıkıp rövanş maçına eğer avantajlı skorla gideceksek orda rotasyon yapmamız lazım sonra çorum maçı ve fb maçına zaten as 11 çıkarız ki 1-2 yeni gelecek adam da oynayabilir oralarda
@Furkan8282 Bunları yazdığın iyi oldu kardeşim be! Yoksa ne anlar Allah'ın İtalyanı hocalıktan da uyansın bunları! Neyse şimdi bu yazdığını okur da akşam aklı başına gelir!
Perşembe nubel murillo djalo emirhan rıdvan salih olaitan orkun trossard cerny oh 11 olur gibi bugün leoyu 11 başlatmışken tekrar kesip yedeğe atmaz bence üst üste şans verir daha maç ritmi olsun form olsun diye sonradan dusan da girer en az 15-20 dk şans bulması lazım
Avrupa maçıda yine kolay olmayacak rakip kendi liginde lider ve bizden çok daha maç oynayarak geldi bugün kendi sahalarında puan bıraktılar belki bunun moral bozukluğu olabilir rövanşı deplasman olduğunu düşünürsek en az 2 farkla bitirmemiz gerekiyor maçı ve orda rotasyon yapmamız lazım
Takım forveti destekleyemiyor bu akşam orkunu hiç beğenmedim burda ne semih ne oha kızarım 1 tane net pozisyona sokacak pas atılmazmı yarın vlahoviç geldiğinde de aynısı olursa şaşırmayın oha bakıyorum ekmeğini taştan çıkartmaya çalışıyor son 2 maçtır orkun ısrarla pas vermiyor oha kendisi vuruyor bu akşam en az 7 şutu var orkunun evet seviyoruz kaptanımız gol atınca ayrı seviniyoruz ama bu akşam diyoruz ki olaitan ne asist yaptı be kapodanda bunu bekliyoruz.
Ya bi gidin kendi sitenize be arkadaş .. ne korktunuz .. korkunun ecele faydası yok
Tüm takımı diri tutma özelliği bize uzun maratonda çok puan kazandıracak gibi normal şartlar altında kaybedilecek puanlardan bahsediyorum. Taylan bile iyidi rıdvan kuvvetli geçen seneden daha iyi hoca eli değdiği belli takıma fakat çok merak ettiğim deplasmanlarda nasıl olacağız orada işi çözerse bu takım yürür gider
Hoca'nın disiplini ve maç planları şimdilik tutuyor, acil kaliteli fırsat transferleri yapmak lazım, oyuncular 3-4 günde bir maç yaparak yorgun düşüyor !?
Hoca Orkun un kulaginimi cekcen yedegemi cekcen bilemem ama kötüye gidiyor
hocanın istediği topçuları almanız için son 18 gün: takım bu tempoda giderken pörtleyince hocaya laf etmece yok, baştan anlaşalım
Takım ne oynadığını biliyor ayrıca rakibe aksiyon şansı vermedi. Biz buna taktik diyoruz, bunu da hoca verir takıma. Maşallah diyelim hocam sana ama medya, iç çekişmeler ve bu seyirci güruhu seni yer hoca.
@qwert takımın boyu maç boyunca 20-30 metreyi geçmedi diyecem o ne diyeceksin. Bütün maçı tek kale oynadık, kaptıkları topu 2 pas yapamadan geri aldık sağdan soldan göbekten geldik. Golcü yok takımda onu da aldılar tribünde dünyanın en iyi golcülerinden biri vardı bu akşam ne istiyon la daha. Bronkostun kontrataktan başka bişey oynayamayan takımını mı. Solskjaerin koşmaktan aciz takımını mı. Sergenin boş boş koşup ne yaptığını bilmeyen takımını mı. Ne konuşuyon lan
@qwert son 5 sezonu düşün. Bu tempoda bu kadar ne yaptığını bilerek oynayan, yardımlaşan, birbirine yakın oynadığımız kaç maç hatırlıyorsun? Tabi ki eksikler var 1-2 ayda olacak şeyler değil ama uzun yıllar sonra ışık veren bir futbol ve mücadele var sahada. Transferler geldikçe ve ritmimizi buldukça oyunda daha iyi hale gelecek eminim. Yeter ki gölge etmeyin.
Mücadele olarak iyiyiz ama Maçların 1-0 bitmesi biraz can sıkmaya başladı. İlerde üretkenliğimiz kötü. Forveti besleyemiyor takım. Umarım o da duzelir zamanla.