Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, teknik direktör Vincenzo Italiano’nun raporu doğrultusunda transfer listesini şekillendiriyor. Siyah-beyazlılarda yönetim ile gerçekleştirilen son görüşmelerde, deneyimli çalıştırıcının özellikle iki ismi istediği öğrenildi ve bu oyuncular için harekete geçildi.

Önümüzdeki sezon mutlak şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İtaliano’nun talebi doğrultusunda gündeme gelen oyuncuların, birlikte çalıştığı eski öğrencileri olduğu öğrenildi.

Orta saha hattını güçlendirmeyi hedefleyen Beşiktaş, halen Fiorentina forması giyen 28 yaşındaki Mandragora için şartları araştıracak. Tecrübeli oyuncunun şu aşamada kulübünden ayrılmayı düşünmediği ifade edilirken, Italiano’nun eski öğrencisiyle birebir görüşerek transfer sürecinde ikna rolü üstlenmeye hazır olduğu kaydedildi.

Siyah-beyazlıların radarındaki bir diğer isim ise golcü futbolcu Luka Jovic. Şu anda AEK Atina forması giyen Sırp forvetin, geride kalan sezonda 43 karşılaşmada 21 gol kaydederek dikkat çekici bir performans ortaya koyduğu belirtiliyor.

Bununla birlikte Beşiktaş’ın santrfor transferinde önceliğinin farklı isimler olduğu öğrenildi. Yönetimin, Vangelis Pavlidis ve Dušan Vlahović gibi yıldızları değerlendirdiği, Jovic’in ise alternatif adaylar arasında yer aldığı ifade ediliyor. Siyah-beyazlıların öncelikli hedeflerinde sonuç alamaması halinde Jovic için resmi girişimlerin başlayabileceği konuşuluyor.

Yeni sezon öncesinde kadrosuna önemli takviyeler yapmayı planlayan Beşiktaş’ta, Vincenzo Italiano’nun taleplerinin transfer çalışmalarına yön vermesi bekleniyor. Özellikle Mandragora ve Jovic dosyalarında önümüzdeki günlerde somut gelişmeler yaşanabilir.
FANATİK
YORUMLAR (3)
Adalı herzamanki gibi yine herkesi uyutuyor, İtaliano durumu daha pek anlamadı, çok garip günler bizi bekliyor
Yav maça bir ay kaldı ortada oyuncu yok hala o istedi öbürü harekete geçti. Bu istedi diğeri kaçtı. O gelmedi bu gitmedi.
joviç olmasın o kadının yüzünden ljaiç rezil oldu