26.06.2026 - 07:29

Takip Et:

Italiano istedi, Beşiktaş harekete geçti! İki yıldız gündemde

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, teknik direktör Vincenzo Italiano’nun raporu doğrultusunda transfer listesini şekillendiriyor. Siyah-beyazlılarda yönetim ile gerçekleştirilen son görüşmelerde, deneyimli çalıştırıcının özellikle iki ismi istediği öğrenildi ve bu oyuncular için harekete geçildi.


 

Önümüzdeki sezon mutlak şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İtaliano’nun talebi doğrultusunda gündeme gelen oyuncuların, birlikte çalıştığı eski öğrencileri olduğu öğrenildi.

Orta saha hattını güçlendirmeyi hedefleyen Beşiktaş, halen Fiorentina forması giyen 28 yaşındaki Mandragora için şartları araştıracak. Tecrübeli oyuncunun şu aşamada kulübünden ayrılmayı düşünmediği ifade edilirken, Italiano’nun eski öğrencisiyle birebir görüşerek transfer sürecinde ikna rolü üstlenmeye hazır olduğu kaydedildi.

Siyah-beyazlıların radarındaki bir diğer isim ise golcü futbolcu Luka Jovic. Şu anda AEK Atina forması giyen Sırp forvetin, geride kalan sezonda 43 karşılaşmada 21 gol kaydederek dikkat çekici bir performans ortaya koyduğu belirtiliyor.

Bununla birlikte Beşiktaş’ın santrfor transferinde önceliğinin farklı isimler olduğu öğrenildi. Yönetimin, Vangelis Pavlidis ve Dušan Vlahović gibi yıldızları değerlendirdiği, Jovic’in ise alternatif adaylar arasında yer aldığı ifade ediliyor. Siyah-beyazlıların öncelikli hedeflerinde sonuç alamaması halinde Jovic için resmi girişimlerin başlayabileceği konuşuluyor.

Yeni sezon öncesinde kadrosuna önemli takviyeler yapmayı planlayan Beşiktaş’ta, Vincenzo Italiano’nun taleplerinin transfer çalışmalarına yön vermesi bekleniyor. Özellikle Mandragora ve Jovic dosyalarında önümüzdeki günlerde somut gelişmeler yaşanabilir.

FANATİK

YORUMLAR (10)

osman 1903
26.06.2026 - 17:04

hala gündemde valla tebrikler

Yanıtla Beğenme (0)
Sino44
26.06.2026 - 11:58

Babacan milli takımdan alabileceğin oyuncuları al önce takımda yerli oyuncu yok Orkundan başka. Salih özcan, mert kömür, aral şimşir, oğuz aydın ve özellikle ozan kabak + berke özer parayı basın alın. 10 yabancı takımı sahiplenmez.

Yanıtla Beğenme (0)
BJKyi bitirdinz
26.06.2026 - 10:26

Hareket geçe geçe keşküle döndü başkan elde var sazdağı ve ersin

Yanıtla Beğenme (0)
Kartal Adam
26.06.2026 - 10:24

Salih Özcan’ı alın. Orkun’la çok iyi anlaşıyor

Yanıtla Beğenme (1)
Sporas
26.06.2026 - 09:09

Sakın ha acele etmeyin kaç senedir akılla madınız kampa yine transferleri yetiştiremediniz

Yanıtla Beğenme (0)
Sentello
26.06.2026 - 09:08

Bizde maşallah her gün harakete gecıyoruz haraketeız günümüz yok en çok bizim transfere ıhtıyacımız varken tek yapamayan yine biziz sanırım bu defada dünya kupası filan vardı uzatmayalım işte dıyecekler hiç umudum yok

Yanıtla Beğenme (0)
KartalBJK
26.06.2026 - 08:43

Yurtdışı kampına muhtemel bir yerli kaleci, sol bek, olursa Salih Özcan ve sol açık gelme ihtimali yüksek. Kaleci ve santrfor için mecbur beklenecek dünya kupası yüzünden gibi gibi.

Yanıtla Beğenme (2)
Eagle
26.06.2026 - 08:07

joviç olmasın o kadının yüzünden ljaiç rezil oldu

Yanıtla Beğenme (0)
durumlar sakat
26.06.2026 - 08:04

Adalı herzamanki gibi yine herkesi uyutuyor, İtaliano durumu daha pek anlamadı, çok garip günler bizi bekliyor

Yanıtla Beğenme (2)
Dnz27
26.06.2026 - 07:56

Yav maça bir ay kaldı ortada oyuncu yok hala o istedi öbürü harekete geçti. Bu istedi diğeri kaçtı. O gelmedi bu gitmedi.

Yanıtla Beğenme (2)