25.10.2026 - 08:47

Takip Et:

Italiano’nun Başakşehir 11’i şekilleniyor!

Beşiktaş’ta gözler Başakşehir karşılaşmasına çevrilirken teknik direktör Vincenzo Italiano’nun sahaya süreceği kadro da büyük ölçüde şekillenmeye başladı.

 Crystal Palace maçında rotasyona giden İtalyan teknik adamın, hücum hattında yeniden Dusan Vlahovic’e görev vermesi bekleniyor.

Beşiktaş, Süper Lig’de oynayacağı Başakşehir karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Vincenzo Italiano’nun ilk 11 tercihleri merak konusu oldu.

UEFA Avrupa Ligi’nde Crystal Palace ile 2-2 berabere kalınan karşılaşmada kadroda değişikliklere giden Italiano’nun, lig mücadelesinde bazı oyuncularını yeniden ilk 11’e döndürmesi bekleniyor.

TRT Spor’un haberine göre siyah-beyazlıların kalesinde Alexander Nübel’in görev alması öngörülüyor.

Savunma hattının Murillo, Emmanuel Agbadou, Emirhan Topçu ve Rıdvan Yılmaz’dan oluşması beklenirken orta sahada Wilfred Ndidi, Salih Özcan ve Junior Olaitan’ın forma giymesi gündemde.

Kanatlarda Vaclav Cerny ile Leandro Trossard’ın görev alması, ileri uçta ise Dusan Vlahovic’in ilk 11’e dönmesi bekleniyor.

Vlahovic yeniden ilk 11’e

Crystal Palace karşılaşmasında hücum hattında farklı bir tercihte bulunan Italiano’nun, Başakşehir önünde gol yollarındaki en önemli silahlarından Vlahovic’e yeniden görev vermesi bekleniyor.

Siyah-beyazlıların muhtemel 11’i şöyle:

Nübel, Murillo, Agbadou, Emirhan Topçu, Rıdvan Yılmaz, Ndidi, Salih Özcan, Olaitan, Cerny, Trossard, Vlahovic.

Teknik direktör Vincenzo Italiano’nun son kararını maç öncesindeki hazırlıkların ardından vermesi bekleniyor.

duhuliye.com

YORUMLAR (1)

B
Bumerang
25.10.2026 - 09:17

Cerny ikinci rashica oldu.

Yanıtla Beğenme (1)