Junior Olaitan’ın geçtiğimiz sezonun ocak ayında Göztepe’den transfer edildiğini hatırlatan Kaşıkçı, oyuncunun sezon sonunda Beşiktaş taraftarındaki algısının büyük ölçüde değiştiğini ifade etti.
Hasan Arda Kaşıkçı: “Beşiktaş Göztepe'nin yedeğini aldı geçen sene ocak ayında. Ve ocaktan mayısa kadar yer yer iyi performanslar verse de mayıs sonu, haziran başı Junior Olaitan ile ilgili Beşiktaş taraftarının fikri, en seveninin bile iyi bir rotasyon oyuncusu olacağı yönündeydi.”
Olaitan’ın yeni sezonda gösterdiği performanstan övgüyle bahseden Kaşıkçı, genç oyuncunun Beşiktaş orta sahasında kendisinin en beğendiği isim olduğunu söyledi.
“Bugün Junior Olaitan Beşiktaş orta sahasında benim en beğendiğim oyuncu. Bu bir teknik direktör dokunuşudur. Bundan dolayı bu adamı kutluyorum.”
duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026