Devre arası için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ın, Napoli’de forma giyen Eljif Elmas’ı transfer etmek istediği gündeme gelmişti. İtalyan gazeteci Lorenzo Di Caprio, eski Fenerbahçeli Eljif Elmas’ın transfer durumuyla ilgili sıcak bilgileri canlı yayında anlattı.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Lorenzo Di Caprio’nun açıklamaları şu şekilde:

Lorenzo Di Caprio: "Beşiktaş, Eljif Elmas için 18 aylık bir teklif sundu"

Beşiktaş Eljif Elmas ile ilgileniyor. Transfer için bir plan sundular. 18 aylık satın alma opsiyonuyla almak istiyorlar. Ancak; Napoli ilk etapta bunu kabul etmedi.

Di Caprio: "Napoli ilk etapta sıcak bakmadı, Beşiktaş teklifini yineleyecek"

Göreve yeni gelen Gennaro Gattuso, Eljif Elmas’ı görmek istiyor. Beşiktaş da teklifini yineleyecek. 3 hafta içinde durum netleşir. Beşiktaş, Eljif Elmas’ı transfer etmek istiyor. Transfer bitti diyebilmek kolay değil. Ancelotti, Elmas’ı çok istemişti. Bence Eljif Elmas için ilk yarı parlak geçmedi ama ikinci yarı iyi bir sezon olabilir. Napoli’de bir değişim yaşanıyor.

Beşiktaş ısrarcı...

Gattuso’nun düşüncesi önemli. Beşiktaş’ın ısrarı olacaktır. Elmas’a Beşiktaş talip. Napoli şu anda ilk teklife sıcak bakmadı. Şu an için transfer bitti diyemeyiz.