01.08.2025 - 01:29

Takip Et:

İtalyanlar Semih'in transfer şartlarını açıkladı..

Cagliari'nin, Beşiktaş ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçının ardından Semih Kılıçsoy'u satın alma opsiyonuyla birlikte toplam 14 milyon avro karşılığında kiralık olarak kadrosuna katacağı bildirildi.

Anlaşmanın temelleri bir haftadan uzun bir süre önce atılmıştı ancak Sky Sport Italia'nın transfer uzmanı Gianluca Di Marzio, bugün nihai detayların netleştiğini iddia etti.

Beşiktaş'ın, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu rövanş maçında Shakhtar Donetsk maçı kadrosunda Semih'i tutmak istemesi gecikmeye neden oldu.

Bir sezonluğuna 1 milyon avro bedelle kiralık olarak satılması beklenen oyuncunun, 12 milyon avro ek satın alma opsiyonu ve 2 milyon avro bonservis bedeliyle transferi gerçekleşecek.

Beşiktaş ayrıca gelecekteki satış bedelinin yüzde 20'sini de alacak.

Cagliari , önümüzdeki ay 20 yaşına girecek olan Kılıçsoy'u kadrosuna katarak birçok kulübü şaşırttı .

Santrafor pozisyonunda görev alan ancak daha geniş rollerde de oynayabilen oyuncu, Türk Milli Takımı formasıyla 5 kez A Milli Takım forması giydi.

Kaynak: Footbllitalia

duhuliye.com/dışbasın

YORUMLAR (17)

adım soyadım
01.08.2025 - 13:07

italyada işi zor hele bu kiloyla. İnşallah aklını başına alır.

Yanıtla Beğenme (0)
Seba
01.08.2025 - 12:52

30milyondan 12-14 milyon eurolara indi

Yanıtla Beğenme (0)
avukatos
01.08.2025 - 09:44

kim varsa satılsın, çok iyi haber bunlar

Yanıtla Beğenme (0)
MANİSA SALİHLİ
01.08.2025 - 09:43

açık savunmalarda iş yapar bizim ülkede hep kapalı defans

Yanıtla Beğenme (0)
Alp Eren
01.08.2025 - 08:41

Bunu, Demir Ege'yi, Kartal Kayra'yı futbolcu diye tepemize çıkaran "büyük" Beşiktaş taraftarımız...

Yanıtla Beğenme (5)
gökhan
01.08.2025 - 08:09

defolsun gitsin

Yanıtla Beğenme (1)
Cem kor
01.08.2025 - 07:51

Ne olur gitsinnn.. Deve kuşu, huylu huyundan vazgecmez. Adam yokluğunda biraz parladı. Avrupada başarılı olsun isterim. Ama bize çile çektirmesin ne olur...

Yanıtla Beğenme (4)
Siyah Beyaz
01.08.2025 - 06:35

Takımın bir cazibesi kalmadı. Semih İnşallah orada başarılı olur ve Avrupa'da kalır. Buna seneye Orkun, Demir Ege, Kartal Kayra, Mustafa gibi oyuncularda eklenmesini dilerim. Burada kalıp her maç protesto edileceklerine Avrupa'da iyi bir takımda oynasınlar. Taraftar kulübün zengin birine satılıp yıldızlarla dolmasını istiyor ama batık kulübü niye alsınlar. Her gelen başkan diğerinin aldığı oyuncuları satmaya çalışıyor. Yerine daha fazla para verip kendi oyuncularını alıyor.

Yanıtla Beğenme (0)
Gum
01.08.2025 - 06:32

Topa vuramadan geri gelir...!!

Yanıtla Beğenme (0)
Duhuliye
01.08.2025 - 05:09

Bekle transfer gerceklesin diye semih de ne yaptığını bilmiyor

Yanıtla Beğenme (0)
Kerkenez Niyazi
01.08.2025 - 05:01

1 sene oynatip geri yollayacaklar zorunlu satin alma yoksa istersen oraya 25 milyon yaz boşa . Semih Asla İtalya gibi bir ligde hele Gol kısırı kabız kazulet Cagliari de hic bisey yapamaz. 2 gol 1 asistle tamamlar seneyi maksimum

Yanıtla Beğenme (0)
HATAYDEFNELİ
01.08.2025 - 04:38

Beşiktaş'ın yeri şampiyonlar ligidir. Geçen seneden en sorunlu bölgen kanat ve aylar öncesinden belli olan ön eleme maçı tarihine yetiştiremiyorsun. Büyük bir yönetim beceriksizliğidir. 2 numaralı kupadan elenip gazoz kapağı konferans ligine düştük. Ki bu oyun ile tff 2. ligde ilk 10'a giremeyiz. Tamam ; ilk maçlar destek olalım da gitti işte elendik. Ayrıca oyun planı yok, taktik yok ,ruh yok ,sahada organize bir pozisyon dahi yok.. Solskjaer'i anlamak mümkün değil. Farkı korumak mı istedi ? Risk alsana zaten tur gitmiş. Semih'i soktun madem neden çift forvete dönmesin ? Abraham'ı pozisyona sokacak atak mı organize ettiniz de böle bi hamle yapıyosun ? Hele ki Tayfur ve Necip hamlesi nedir? Joa mario ve Muci sahada gezdi . İkisi de kanat değil . Merak ediyorum da Arroyo sahadaki kanatlardan da etkisiz olsa ne kaybedeceksin de şans vermiyorsun ?

Yanıtla Beğenme (0)
Burakricardo
01.08.2025 - 02:06

Ne Şampiyonlar Ligi ön elemesi ya, dalga mı geçiyorsunuz?

Yanıtla Beğenme (0)
Gerçek BJK li
01.08.2025 - 01:59

Biz şampiyonlar ligi elemesi mi oynadık benim niye bundan haberim yok

Yanıtla Beğenme (0)
BURSA KARTALI
01.08.2025 - 01:54

Gidecek diye oynamadı hiç. Haksız da değil bu Ole'nin elinde sefil olmaktansa gitsin büyük denizde tecrübe edinsin

Yanıtla Beğenme (6)
Say
01.08.2025 - 01:48

Bugüne kadar kaç futbolcu sattık. Turşusunu kurduklarımız elimizde patladı. Değerini bulana acımayın. Gidin o paranın yüzde 25 ini alt yapıya geri kalanı da 11 e topçu alın. O yüzde 25 zaten kendini bir çok kez amorti edicek.

Yanıtla Beğenme (1)
Mehmet
01.08.2025 - 01:34

12 milyon avro ek satın alma opsiyonu ve 2 milyon avro bonservis bedeli ne demek? 12 milyon avro zaten bonservis bedeli değil mi? Çeviride bir hata var sanırım. Ayrıca satın alma opsiyonu zorunlu mu değil mi? Değilse bildiğin 1 milyona kiralık gitmiş. Seneye de geri döner. Zorunlu olmadıkça kimse Semih'e 12 milyon vermez.

Yanıtla Beğenme (1)
Hilmi
01.08.2025 - 06:51

@Mehmet 2 milyon bonuslardir muhtemelen

Beğenme (0)