Türkiye’de önce Beşiktaş ardından da Fenerbahçe forması giyen Tolgay Arslan, sarı-lacivertlilerden ayrıldıktan sonra kariyerine İtalyan ekibi Udinese’de devam edecek. İtalyan basını, Tolgay Arslan ile ilgili bir haber yayınladı. Haberde, Tolgay Arslan’ın kısa bir analizi yapılırken futbolcunun Beşiktaş’ta yaşadığı ‘dürüm’ olayı da haberde konu oldu.

İtalyan basını Tolgay ile ilgili yorumlarına devam ediyor

La Gazzetta dello Sport, Tolgay Arslan’ın önemli bir yetenek olduğuna haberinde yer verirken, futbolcunun oynadığı takımları da yazdı.

Devre arasında yediği dürüm, İtalya’da da haber oldu

Haberde Tolgay Arslan’ın Beşiktaş’ta forma giyerken Medipol Başakşehir maçının devre arasında yaşadıklarına da yer verildi.

Beşiktaş’ta yaşadığı olaya yer verdiler

Beşiktaş’ta yaşadığı olaya yer verdiler

Söz konusu haberde, ‘Tolgay Arslan, Başakşehir maçının devre arasında kebap yedi. Antrenörü Şenol Güneş kızdı ve Beşiktaş’ta çok az süre almaya başladıktan sonra Fenerbahçe’ye transfer oldu’ denildi.

Fenerbahçe'ye transfer olduğunda ne olmuştu?

Hatırlanacağı üzere Tolgay Arslan, Fenerbahçe'ye transfer olduğunda takım arkadaşları futbolcunun yaşadığı 'dürüm' olayını gündeme getirmişti. Tolgay Arslan ise "Kebabın her türlüsünü yerim" yanıtını vermişti.

Tolgay kendisini yeniden kanıtlamak istiyor

Öte yandan Tolgay Arslan’ın Udinese’de yeniden kendini kanıtlamak istediği ve İtalyan ekibinde orta sahada aktif bir şekilde rol almayı planladığı ifade edildi.

Kaynak: Ajansspor