Maça damga vuran olaylardan biri protokol tribününde yaşandı. Bir grup Trabzonspor yetkilisi takımlarının attıkları gollerden sonra Trabzonspor tezahüratlarında bulundu.

Beşiktaşlı taraftarların hayli tepkisini çeken bu olayın ardından Beşiktaşlı yönetici Umut Şenol sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı.

Başkan Ahmet Nur Çebi'ye memleketi üzerinden yapılan eleştirilerin iyi niyetli olmadığını savunan Şenol'un açıklamaları şöyle:

"Bugün çok iyi oynadığımız bir maçı kaybettik, bir de üstüne kendini bilmez birkaç tane, bütün Trabzonspor camiasına mal etmememiz gereken kişiler, bağırışlarda bulundu, görüyorm ki bu konuyu başkanımızın memleketi ile bağdaştırmaya çalışanlar var, iyi niyetli değiller. Bu kişiler Beşiktaş’ın davetlisi değiller, olmaları da söz konusu olamaz.Kendilerine olay olduğu an gerekli cevap verildi, maçın kalan kısmı boyunca da protokol tribününde olması gerektiği gibi sakin bir şekilde oturdular. Biz şampiyon olunduğunda bile uçakta sevinmeyi yasaklamış üleyman Seba kültüründen geliyoruz, Tabiki Beşiktaş’a deplasmanda gol atabilmek sevindirici bir durum, ama Trabzonspor yönetimi ve başkanının da misafir adabından uzaklaşan bu kişilere gerekli uyarıyı yapacağına inanıyorum. Bu tarz Trabzonspor’u yüceltmez tam aksine utandırır."

Duhuliye.com