Serkan Akcan, şu ifadeleri kullandı:

Beşiktaş, Denizli'de 48'de 3-0’ı yakalamasına rağmen Souza’nın 67’de atılmasının ardından rakibini oyuna ortak etti, kazanana kadar ecel terleri döktü. Sergen Yalçın, Larin’i solda Ghezzal’ı sağda kullandı. Lyon yıllarında devamlılık sorunu yaşasa da kalitesiyle hep dikkat çeken bir oyuncu olan Ghezzal sağda sol ayağıyla Beşiktaş’a çok şey katacağının sinyallerini verdi.

Fransız sağ bek Rosier ilk maçında hırsı ve hızıyla önemli bir eksiği kapattı. Beşiktaş yıllar sonra sezona sağ beksiz başlamanın bedelini ödüyordu. İlk 4 haftanın en kötü iki ismi Welinton ve N'Sakala derecede iyi oynarken Denizlispor’un iki golünde de ağır kaldılar. Ama Souza atılana kadar N'Sakala bindirmeleriyle önünde oynayan Larin’i ikinci santrfor olması için içeri iterek maçın senaryosuna büyük katkı verdi. Denizlispor maç 11’e 11 oynanırken Beşiktaş ceza sahasına giremezken Aissati ve Sacko oyuna girdikten sonra topu öne taşıyıp iki gol birden buldular.

Gecenin sorusu

Beşiktaş’ın en pahalı yedeği Oğuzhan bu takımda yer bulamadığı için kendini sorguluyor mudur acaba?

Maçın starı

Atiba, 37 yaşında ama sanki 20 gibi oynamaya devam ediyor. Souza’nın önünde dinamo gibi çalıştı, bir de gol atarak yıldızlaştı.

Maçın olayı

Josef de Souza’nın çok iyi oynarken rakibinin baldırına basarak kırmızı kart görmesi.

Kısa mesaj

Beşiktaş’a 3 haftalık arayı devre arası kampı gibi değerlendirmişe benziyor. Souza, Ghezzal, Rosier Beşiktaş’ın oyununu renklendirdi.