Hafta sonunda Beşiktaş derbide Fenerbahçe’yi konuk edecek… son iki yıldır Beşiktaş-Fenerbahçe derbilerine Josef De Souza damga vuruyor.

Fenerbahçe’nin eski oyuncusu olan Josef ilk yarıda oynanan ilk derbide iki gol buldu… attığı iki golde de sevinciyle eski takımının taraftarlarını çılgına çevirdi.

Josef geçen sezonki Fenerbahçe derbisinde de sert hareketleriyle tepki çekti. O maçın son anlarında Lemos’un ayaklarına uçarak girdi. Fenerbahçe yedek kulübesinden büyük tepki aldı.  Geçen sezon yine eski takımını teşvik primi vermekle itham etti.

Josef’in aşırı hırslanmasının nedeni Ali Koç yönetimine olan öfkesi. Damien Comolli geldiği ilk dönemde Josef ve Giuliano’yu hem Cocu hem de Ali Koç’un bilgisi dışında sattı. O dönemde Josef, yönetimle görüşmek istedi. Başkan Koç, Comolli’nin tek yetkili olduğunu söyleyerek görüşmeyi reddetti. Brezilyalı oyuncu bu yüzden çok kızdı.

Josef’in hafta sonunda oynanacak Fenerbahçe derbisine özel olarak hazırlandığı, takım arkadaşlarını motive etmek için konuşmalara erkenden başladığı belirtildi.

Kaynak: Fotospor