Beşiktaş'ın yeni transferi İstanbul'a geldi.
Beşiktaş, transferin son gününde bombayı patlattı ve Jota Silva'yı kadrosuna kattı.
Yıldız futbolcu resmi sözleşmeyi imzalamak ve sağlık kontrollerinden geçmek için İstanbul'a geldi.
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (49)
Adam hele bir kaç maç oynasın görün bakalım yeni takımında yeni sistemde ne yapabilecek ondan sonra gömün. Ben anlamıyorum bu insanları. Bu takıma Messi Ronaldo alsalar onları da eleştirir buradaki bir kısım yorum yapan çok bilmişler. Peşin hükümlü olmamak lazım bekleyelim görelim bakalım.
Bilal, Rashica, Mario'nun olduğu mevkiye yapılmış boşuna transfer. Taraftarın lüzumsuz talebi yüzünden bonservis ücreti kadar paraya kiralandı.
Nottinghamdan topcu almak akillara zarar bunu almak bu paraya tam zarar. Kurtulamadik su Portekizli topcu sevdasindan, adamlar pahali oyuncular bunlarin daha ucuzu Brezilyada var Latin Amerikada var tonla, yapmayin ya harcamayin zar zor kazandigimiz paralari.
@John Wick Nothingham Forest canavar bigi top oynuyor izle
bu sayfada ne kadar renkli çöp zırtapoz var
Olum bu çocuğun tip hiç Portakallı gibi değil yalnız!
Bu çocuk tutacak bu sezon inşallah. Kaşları yeter. Saldır kartalım...
Satın alma opsiyonunun zorunlu olmaması çok iyi baktın tuttu kalır. Fayda vermeyen ve göndermek için yıllarca uğraşacağın bir transfer değil. Bizdeki en büyük sıkıntı transferlerin çok geç kalması takıma 6-7 futbolcu alıyorsun ve takım oturana kadar 4-6 haftaya ihtiyacın var bu arada Avrupadan ligden kopuyorsun motivasyon yerlerde. Başarılı olmuş kadroyu da koruyamıyorsun her şampiyonluk arkasından en kritik 1-2 oyuncun gidiyor. Yıllardır bir kısır döngüdür gidiyor.
sOL KANAT OYUNCUSU İSTİYORDUK YİNE BİR SAĞ KANAT ALINDI!NE İŞ SOL TARAFA YOL KAPALI LEVHASIMI KONACAK.
Aroroyu niye gonderdin sergeni elinde o cocuk parlardi dunyanin parasini verdiniz buna kim bu adam te iynadigi takimlara bakin 20 milyon euro kafayi yediniz
Şimdi en iyi sol kandı bumu BAŞKAN ÖYLE SÖYLEMİŞTİ..AMA BU SAG KANAT SOLDA EVET OYNAYABİLİR AMA OYNAMAKLA OYNAYABİLİR OLMAK FARKLI ŞEYLER.Ee muçide oynayabiliyordu elimdeki çöp daha gençdi neden milletin çöpünü alıp geldi BÜYÜK BAŞKAN
4 milyon avro kiralama bedeli nedir ayıp ya. Adalı ve Mert günok Beşiktaşa çok zarar verdi
Adam daha sahaya adım atmadan başladı bizim bazı İrlandalılar aleyhte yoruma! Çıkın siz oynayın ya 😏
Haydi ergenler koro halinde başlayın...kötü, çok kötü, çöp, enkaz vesaire! Bir şey becerememiş ezikliğini klavye ile tatmin eden tipler haydi kötüleyin!!
Beyler tamam da solda kim oynacak hala sol kanatımız boş.
Adalı verdiğin sözler nerede. Avrupa a yokuz.
Adam takımının son maçlarında hep 75-80 arası oyuna girmiş. Onlarda da genelde 6.5 reyting almış. 7 bile almamış hiç. 1 yıldır sol kanat aranıyor bula bula bunu bulan scout ekibi derhal istifa etmeli
Desenize Rascihtsa oynasın diye Sergene yalvaracak taraftar.. bir de 17 milyon zorunlu satın alma maddesi var..
Pek yüzü gülmüyor ama hayırlısı olsun inşallah
@Ttt .. Bu mu Bomba demişsin. Evet çok haklısın. Size katılıyorum. İnşallah İYİ çıkar da 💣 bomba elimizde patlamaz.
Quaresmanin takim arkadasiydi acaba bir etkisi oldu mu
Bizim mahalle bakalım buna ne bulacak ??? Mesela sakalları kessin mi ?
Ne bombası bomba taraftarın elinde patladı. Adalı yo Sancho, yok Laurente , Davidatvishili, Odoi jota silvayı yedek bırakan. , say say bitmiyor. Bitmez tabiki rakipler ne alıyorsa biz de ona yakın alacağız. Yakın mı evet 10 basamak geriden
niye yine sağ kanat aldık? niye 3 milyon avro kiralama parası verdik? niye Nottingham Forest taraftarı bayram yapıyor? niye gerçek sol açık almadık? niye son güne kadar bekledik? niye bitmiş topçulara çuvalla para verip rehabilite etmek zorundayız? niye niye niye??????
Adalı yaptığın 5 transfer parasına bir ronaldo alsan ama alacak vizyon yok
Serdar Adalı: “ kimsenin şüphe duymayacağı bir sol kanat alacağız” Diyecek birşey bulamıyorum.
Hayırlı olsun. Beklentimiz yüksekti kısmen tamamlandı. Bu ekonomide takım oluşturmak kolay değil hele bir de enkaz temizliği maalesef zaman alıyor. İyi başlamadık güzel devam edelim.
Hayırlı olsun inşallah. Başarılı olsun da bonservisini alalım.
Ne bomba ama ;) biz sanchoları beklerken kim geldi
Tek tesellimiz satın alma opsiyonu olmaması. 8 ay sonra bye bye.
@Bombaymış hah ben var diye biliyorum 17 milyon zorunlu satin alma degilmi
Insallah bomba elimizde patlamaz. Gecen sene sol kanat ihtiyaci varken ortasahayi doldurdular, bu sene yine sol kanat ihtiyaci varken 4 tane sag kanat yaptilar.
Rafa silvamiz vardi bide jota silvamiz oldu , hayirli olsun ❤️
Hayırlı olsun inşallah katkı verecektir
Quresma ile Almeida’nın ortak çocuğu gibi tipi var