Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un bir süredir talip olduğu Milli futbolcumuz Kaan Ayhan'ın İtalyan ekibi Sassuolo'da geleceği yavaş yavaş belli oluyor.

SÜPER LİG DEVLERİ ONU İSTİYORDU

27 yaşındaki başarılı futbolcu Kaan Ayhan'ın ismi özellikle sezon başında Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor ile ciddi anlamda anılmıştı.

KULÜBÜ İKNA EDİLEMEMİŞTİ

Kaan Ayhan transferini bitirebilmek adına yoğun bir çaba sarf eden Süper Lig devleri sezon başında Milli yıldızı ikna etmesine rağmen kulübü Sassuolo'yu bir türlü ikna edememişti.

İSTENEN BONSERVİS ÜCRETİ BELLİ OLDU

İtalyan ekibi Sassuolo ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek olan Kaan Ayhan için sık sık teklifler gelmesi ve oyuncunun da takımdan ayrılma isteği üzerine oyuncusunun takımdan ayrılabilmesi için istediği bonservis ücretini belirledi.

RAKAM DUDAK UÇUKLATTI

Kaan Ayhan'ın kiralık olarak herhangi bir kulübe gitmesine kesin olarak izin vermeyecek olan İtalyan ekibi Sassuolo, Milli yıldızın takımdan ayrılabilmesi için istediği bonservis ücretini de pazarlıksız bir şekilde 9 milyon euro olarak belirledi.

HENÜZ BİR DÖNÜŞ YAPILMADI

Belirlenen bonservis ücretini Kaan Ayhan ile ilgilenen Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray'a ileten Sassuolo yönetiminin henüz bu teklife bir dönüş almadığı öğrenildi.

TRANSFERDEN VAZGEÇECEKLER

Kaan Ayhan için İtalyan ekibinin bonservis ücreti olarak tam 9 milyon euroluk bir ücret belirlemesinin ardından Süper Lig devlerinin bu yüksek bonservis ücreti nedeniyle transferden vazgeçmesi bekleniyor.

KAAN AYHAN'IN PERFORMANSI

İtalyan ekibi Sassuolo'da sezon başından bu yana toplamda 10 karşılaşmada süre alan Kaan Ayhan bu karşılaşmalarda gol ve asist katkısı sağlayamamıştı. Aynı zamanda A Milli Futbol Takımımızda düzenli olarak forma şansı bulan Kaan Ayhan 45 karşılaşmada forma giyerken bu karşılaşmalarda 4 gollük bir katkıyla oynamıştı.