'Yarasa' lakaplı Belçikalı forvet yaptığı açıklamada kendisinin de bu duruma anlam veremediğini söyledi. 

Beşiktaş'ın sezon öncesinde büyük umutlarla Chelsea'den kiralık olarak transfer etttiği Michy Batshuayi kaçırdığı gollerle adeta saç baş yoldurdu. 

Kara Kartal'ın son oynadığı Yeni Malatyaspor maçında kaçırdığı gollerle gündem olan ve sosyal medyada trend topic olan Batshuayi, Malatya dönüşünden arkadaşlarıyla bu durumu konuştu.

Kaçırdığı gollerle kendisine isyan etti! 

Kaçırdığı gollerle adeta kendine isyan eden Kongo asıllı Belçikalı forvet takım arkadaşlarına, "Maç boyu didinip duruyorum ama çok kolay pozisyonlarda gol atamıyorum. Bu durumu ben de anlamış değilim. Hiç böyle olmamıştı ama bir yerde kırılacak. Gollerimi atacağım“ dediği öğrenildi.

'Enerjini bitirici vuruşlarına harca'

Batshuayi‘nin maç boyu çalışması ise arkadaşları tarafından takdir görürken siyah-beyazlı oyuncular sanki yıldız futbolcunun sorununa çare bulmuş gibi konuştular.

Arkadaşlarının ise Batshuayi'e "Oyun içinde kendini gereksiz yoruyorsun geriye gelip kop kapma ileride bekle, enerjini sadece bitirici vuruşlarına harca" dedikleri belirtildi.

Karaveli'den tam destek

Önder Karaveli'nin ise oyuncusuna desteğini yine verdiği Antalya‘daki kampta moral vermek amacıyla oyuncusuyla görüşmeler yapacağı ifade edildi.

Kaynak: Ajansspor