Şeref Nasır'ın açıklamaları şöyle:

"KAÇTIKLARINI TÜM CAMİA BİLİYOR"

"İkili arasındaki karşılıklı konuşmalara tabii bizleri çok rahatsız etti. Fikret Orman'ın bir defa televizyona çıkıp o cümleleri sarf etmesi hiç hoş olmadı. Zaten Ahmet Nur Çebi Bey'in de toplantımızda söylediği onun aleyhinde pek bir şey yoktu. 'Kaçtılar' dedi, zaten bunu bütün camia biliyor. Bütün spor camiası da biliyor, sadece Beşiktaş camiası değil. Mayısta kongre yaptılar, 3 ay sonra da kendileri istifa edip gittiler. Tabii mali çıkmaza girdiklerini hissettikleri için. Bunu söylemek istedi sayın Çebi." 

"EN PAHALI STAT 230 MİLYON, BİZİMKİ 600 MİLYONU GEÇTİ!"

"Şimdi bir de aksi bir şey daha var. Sosyal medya bayağı etkin. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, resmen tehditli 2 paylaşımı var. Bu da çok çok üzücü. Zaten sayın Orman'ın geldiği zaman, 431 milyona aldı, 3 milyar borçla devretti. 'Stat yaptım' dedi. 'Statsız şampiyon olduk' dedi. Gayet güzel bir başarı ama 'Devlet sana stadı yapıyorum' dedi, kabul etmedin. Devletin yaptığı emsal statlara bakıyorum, mesela Trabzon Stadı, deniz doldurularak yapıldı. 230 milyon TL'ye mal oldu. Devletin yaptığı statların en pahalısı düşünebiliyor musunuz? Bize son divan toplantısında verilen rakam ise stadın maliyeti 600 milyonu aşmıştı. Bunun gayet tabii bir hesabı var ve Beşiktaşlılar bunun hesabını soracak. 'Ben deniz kenarında yalı yaptım' diyor, nasıl yaptınız anlamıyorum ki! Trabzon deniz doldurdu yaptı, biz deniz doldurmadık." 

"BEŞİKTAŞ'I KARIŞTIRMAMAK LAZIM"

"Bu tartışmalarda pek art niyet aramak istemiyorum. Gönlüm ondan yana değil. Ama Beşiktaş'ın geçen sene nasıl şampiyon olduğu herkesin malumu. Bizim altyapımızdan yetişen Sergen hocanın takımı devralması ve pandemi senesinde şampiyon olması... Beşiktaş o kadrosuyla başarıyı yakaladı. Bu sene de çok akıllı transferler yaptı. Biz buna alışkın değiliz. Fikret Orman döneminde gelen rakamlara, aracılar vasıtasıyla yapılan transferlere çok üzülüyorduk. Baktığımız zaman şu anki transferleri bayağı başarılı buluyorum. Bu polemiklere artık pek girmemek lazım, Beşiktaş'ı karıştırmamak lazım."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ