Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Yunanistan'ın PAOK ekibi ile eşleşen Beşiktaş için bu karşılaşma daha şimdiden ilginç bir tesadüfe sahne olacak. Burak Yılmaz'ın ayrılığı sonrası Siyah-Beyazlıların transfer gündemine giren isimlerden biri de Chuba Akpom'du... Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu ve temaslarını devam ettirdiği 24 yaşındaki yıldız, Devler Ligi'nde kendisini isteyen takıma rakip oldu. 

SWİDERSKİ DE DİKKAT ÇEKİYOR

Geçen sezon Yunanistan Süper Ligi'nde Olympiakos hegomanyasını kırarak şampiyonluğa ulaşan PAOK, Yunan futbolunun son yıllardaki en önemli yükselen değeri... İyi bir yapılanma ve gelecek vadeden isimlerle başarıya ulaşan PAOK, bu sezon ise ligi ikinci sırada noktalamıştı. PAOK'ta Akpom'un dışında 23 yaşındaki Polonyalı forvet Karol Swiderski performansıyla bir adım öne çıkıyor. Swiderski bu sezon 14 gol 1 asistlik performans göstermişti. Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakibi PAOK'un Transfermarkt'taki güncel kadro değeri 53.6 milyon Euro olarak dikkat çekiyor.

STOCH DA KADRODA AMA

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Miroslav Stoch da PAOK'un etkili isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Koronavirüs testi pozitif çıkan futbolcunun maçta forma giyip giymeyeceği henüz bilinmiyor.

İŞTE PAOK'UN KADROSU

Kaleci: Alexandros Paschalakis, Simeon Papadopoulos, Zivko Zivkovic
Savunma: Alves Soares, Matos Cruz, Ingason, Varela, Enea Mihaj, Angel Crespo, Giannoulis, Michailidis
Orta saha: El Kaddouri, Jose Silveira, Pelkas,, Wernbloom, Vierinhia, Diego Biseswar, Schwab, Esiti, Josip Micic, Soares Gomes, Tsiggaras
Forvet: Swiderski, Dimitros Limnios, Chuba Akpom, Tzolis, Leonardo Lime, Miraslav Stoch