Süleyman Arat, Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbi öncesi iki takımın kadrolarını ve form durumunu değerlendirdi.
Arat, kadro kalitesi açısından Galatasaray’ın önde göründüğünü ifade ederken, Beşiktaş’ın son dönemde yakaladığı çıkışın dengeleri değiştirebileceğini söyledi.
Yorumcu açıklamasında, “Kadroları karşılaştırdığımız zaman hiçbir noktada Beşiktaş, Galatasaray’dan önde gözükmüyor. Galatasaray’ın inanılmaz bir kadrosu var. Ama Beşiktaş’ın çıkışta olması ve yeni transferlerin çok iyi çıkması, Beşiktaş’ı moral olarak çok yükseltti” ifadelerini kullandı.
Son haftalarda aldığı sonuçlarla form grafiğini yükselten siyah-beyazlı ekip, yeni transferlerin de katkısıyla derbi öncesinde moral depolarken futbol kamuoyunda karşılaşmanın dengeli geçebileceği yorumları yapılıyor.
Duhuliye.com