Şafak Malatya'nın açıklamaları şöyle:

"KAFKAS'IN BEŞİKTAŞ ALTYAPISINDAN HABERİ YOK HERHALDE!"

"Biliyorsunuz U14, U16, U19, bütün yaş gruplarında milli takımlar açıklandı. Ve hiçbir şekilde anlam veremediğim, bana göre eli sopalı yetiştirici, teknik direktör, adına her ne derseniz, Türk futboluna ne vereceğini kestiremediğim, geçmişinde de bir şey vermediğini gördüğümüz Tolunay Kafkas, Beşiktaş'tan herhangi bir oyuncu seçmiyor.

Daha alt yaşlarda utanma payı gibi birkaç kişiyi seçtiler. Ama U17'de Beşiktaş'tan bir tane oyuncu yoktu. Beşiktaş'ın gençler liginde sıralamasına bakıyorsun. Hiç de yabana atılacak bir sıralama değil. Büyük ihtimalle Tolunay Kafkas'ın Beşiktaş'ın kulüp olarak altyapı çalışmalarından haberi yok. Ya da Beşiktaş'ı yok sayıyor."

"YÖNETİMİN VE HOCALARIN KONUŞMASI LAZIM"

 Sözün özü Beşiktaş'ta altyapıdaki yöneticilere ve teknik adamlara sadece şunu söylemek istiyorum; bu konuyla alakalı herhangi bir şekilde açıklama yapmaları lazım. Bu çocukların en büyük hedefi milli formayla boy göstermek.

Beşiktaş'ta da A takıma yükselmek. Eğer birileri bu çocukların hayalleriyle oynuyorsa yönetici ya da teknik adam abilerinin çıkıp konuşması lazım. Tolunay Kafkas'ın da kendine gelmesi lazım."

 Duhuliye.com   / ÖZEL RÖPORTAJ