Siyah-beyazlılarda göreve geldikten sonra farklı bir sisteme geçen Valerien Ismael yeni sezona da buna göre oyuncular istiyor.

Özellikle geriden oyun kurma ve kanat beklerine fazlasıyla önem veren Fransız hoca bu bölgeler için ilk istediği futbolcuyu yönetime bildirdi.

Siyah-beyazlılarda adı Torino, Frankfurt ve Lyon ile anılan Rıdvan Yılmaz'ın olası bir ayrılığını da göz önünde bulunduran Ismael ilk olarak sol bek transferini işaret etti.

Rıdvan Yılmaz bu sezon Beşiktaş formasıyla 27 karşılaşmada görev aldı. Milli futbolcu bu maçlarda 3 gol, 4 asist üretti.

Ismael ayrıca Umut Meraş'ın da performansını yeni sezona daha da artttırmak istiyor.

Geldiği günden bu yana özellikle 3-4-3 ve 3-4-1-2 sisteminden vazgeçmeyen Valerien Ismael yeni sezona nokta atış transferleri yapmak istiyor.

Buna göre Fransız hoca transferde ilk olarak gündemine sol kanatı aldı.


ISMAEL'iN FAVORİSİ CALLUM ZTYLES

Edinilen habere göre bu sezon aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaşatan Beşiktaş'ta yönetim transfer çalışmalarını hız verdi ve listeye ilk olarak Callum'u ekledi.

Siyah-Beyazlı Yönetim, teknik direktör Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda İngiltere Championship ekibi Barnsley'de forma giyen sol kanat oyuncusu Callum Ztyles'ın peşine düştü.

2018 yılından beri İngiliz ekibinde forma giyen Macar yıldızın kulübüyle olan sözleşmesi önümüzdeki sezon sona eriyor.

Güncel piyasa değeri 3.5 milyon Euro olan 22 yaşındaki genç yıldız bu sezon 46 karşılaşmada forma giyerken 3 gol ve 2 asiste imza attı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael yıldız oyuncunun transferinin bir an önce sonuçlandırılmasını istiyor.

CALLUM ZTYLES KİMDİR?

Callum John Styles 27 Mart 2000 doğumludur. Styles sol bek ve sol kanat olarak görev alıyor. Callum Macaristan formasıyla 2 maçta görev aldı.

Çok yönlü oluşuyla dikkat çeken Callum orta sahada da oynayabiliyor. Macar oyuncu özellikle top tekniğiyle dikkat çekiyor.


LİSTEDEKİ YERLİ ADAY KAZIMCAN

Bu doğrultuda daha önce de gündeme gelen Kazımcan Karataş için çalışmalar devam ediyor.

Süper Lig'e veda eden Altay'da forma giyen 19 yaşındaki sol bek için Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor da pusuda bekliyor. Genç yetenek bu sezon Süper Lig'de 22 maçta forma giydi.

Kaynak: Takvim