Beşiktaş'ın Salih Özcan'ı kadrosuna katması futbol kamuoyunda gündem olmaya devam ederken, Ümit Özat'tan siyah-beyazlıların transferiyle ilgili dikkat çeken bir değerlendirme geldi.
Salih Özcan'ın Beşiktaş için çok önemli bir transfer olduğunu belirten Özat, milli futbolcunun yaşına ve istikrarlı kariyerine dikkat çekti. Deneyimli yorumcu, Beşiktaş'ın 26 yaşındaki Salih Özcan'ı kadrosuna katmasını överken, transferin daha önce yapılmamış olmasına da şaşırdığını söyledi.
Özat, “Adamım abi ya, adamım ya! Kanté'yi alana kadar bu çocuğu almadınız ya. İnanılır gibi değil. 37 yaşındaki Kanté'yi alana kadar 26 yaşındaki bu Salih Özcan'ı alsaydınız... Beşiktaş var ya, harika transfer yaptı ya. Harika! Çok beğeniyorum abi” ifadelerini kullandı.
Duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026
YORUMLAR (2)
@Totospor eee 26/28 ne farkeder özatın yorumuna cevap bumu😂😂adam bjk kantenin 7/1 maliyetine kanteden 19 yaş küçük topcu aldı ve kanteden alagı değil diyor
Hayret bu at kafasi bize olumlu konusur muydu?