İşte Dikici'nin açıklamaları:

"KARA KARTAL'DA MORAL VE ÖZGÜVEN TAM"

Futbolda moral ve özgüven en az teknik kalite ve fiziki performans kadar değerlidir. 2021-2022 sezonuna şampiyonluğun verdiği özgüvenle başlayan Beşiktaş'ın Rossier ve Ghazzel'i kadrosuna bonservisi ile dahil etmesi, Aboubakar hariç şampiyon takım kadrosunu koruması, ayrıca eksik olan noktalara da kaliteli takviyeler yapması aslında en güçlü hamlesi diyebiliriz. Alex Teixeria  ayaklarına çok hakim, teknik bir futbolcu. Lucescu'nun Shakhtar dönemine dönecek olsa Beşiktaş'a inanılmaz faydalı olabilecek biri. Çin'e gitmesi, maç ve antrenman eksikliğine rağmen Sergen Hoca'nın kendisine şans vermesi hocanın öngörü yeteneği, geldiği ilk maçta gol atarak kendisini göstermesi ise belli bir süre sonra çok daha iyi olacağının sinyali bence. 

“BATSHUAYI ŞİMDİDEN ABOUBAKAR’I GEÇTİ

Forvet mevkiinde halef selefler hep kıyaslanır, malumunuz... Tabelaya en çok gol yazdırmak kadar kilit pas vermek de bu yarışın kriterlerinden. Batshuayi daha şimdiden selefini geride bıraktı. Ortalama kilit oası 0.9 olan Aboubakar'ı, 1.5 kilit pas oranıyla geçti. Aboubakar 142.3 dakikada bir gol atıyorken, Batshuayi daha ligin ilk haftalarında olmamıza rağmen 96.7 dakika ile Kamerunlu yıldızı geride bıraktı. 

“ADANA DEMİRSPOR MAÇI BOL GOLLÜ GEÇEBİLİR”

Samet Aybaba sonrası toparlanma sürecine giren ve geçen hafta Rize'den rahat 3 puan alan Adana Demirspor, yükselişini Beşiktaş deplasmanında da devam ettirmeye çalışacak. Her iki takım da son maçlarında gol yollarında aktifti. Beşiktaş'ın kendievinde bol gollü bir galibiyetle 3 puanı alacağını tahmin ediyorum.

Duhuliye.com ÖZEL RÖPORTAJ