Antalya maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Sorumlusu Önder Karaveli, şu ifadeleri kullandı: 

"Şu anda bir oyuncumuzun, Ghezzal’ın koronavirüs testi pozitif. Bir de teknik ekibimizden bir arkadaşımızın. Üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren oyuncularımız var, onlar da bizimle beraber değiller. Onların tedavilerini İstanbul’da devam ettirmek için getirmedik, onların da tedavileri devam ediyor. Sayısal olarak eksiğimiz var ama sahaya çıkaracağımız oyuncularla ilgili bir eksiğimiz yok. Beşiktaş’taki tüm oyuncular, bugünler için buradalar.

Pjanic, bir orta saha oyuncusu. Pjanic'i merkezde oynadığı pozisyonda ilk defa oynatan ben değilim. Kariyerinin çok büyük bölümünü o pozisyonda geçirdi. Pjanic'in oyun aklını kullanmak için pozisyonunu biraz daha 6 numara gibi yaptık.

Kendimi çok iyi, güçlü ve heyecanlı hissediyorum. Bu heyecanım, antrenörlüğe başladığım ilk günden beri var. Bu heyecanımın da hiç gitmesini istemiyorum. Heyecanımı kaybettiğimde, işime olan bağlı.

Ben Beşiktaş'ın zaten içindeydim. Görev olarak da içindeydim. Perşembe günü antrenmanda alt sahadaydım. Cuma günü 100-150 metre yukarıda A takımla antrenmanla idmana çıktım. Sergen Hocamız da sağ olsun antrenmanları izlememize izin veriyordu."

A Spor