BEŞİKTAŞ 1-0 GALATASARAY

2.DEVRE

90' Maç sona erdi.

90' Maçın sonuna +6 eklendi.

81' Siyah beyazlılarda son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mustafa Pektemek oyundan alınırken yerine Vagner Love oyuna dahil oluyor.

78' Sarı kırmızılılarda ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mariano Filho oyundan alınırken yerine Martin Linnes oyuna dahil oluyor.

71' Ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Henry Onyekuru bekletmeden yerden kaleyi düşünüyor ancak meşin yuvarlak doğrudan kaleci Loris Karius'un üzerine gidiyor.

66' Henry Onyekuru rakibi Necip Uysal'ı geçmek isterken yerde kalıyor ve hakem Cüneyt Çakır pozisyon sonrasında VAR sistemine gidiyor. Tecrübeli hakem VAR sistemine danıştıktan sonra Henry Onyekuru'nun topa elle müdahale ettiğini belirtiyor ve penaltı kararını iptal ediyor.

62' Orta alandan gelişen Beşiktaş'ın atağında savunma arkasına havadan gönderilen topa Ricardo Quaresma hareketleniyor. Topu kontrol eden yıldız oyuncu ceza sahasına girerek yerden vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlağı filelere gönderiyor. Hakem Cüneyt Çakır pozisyon sonrasında Ricardo Quaresma'nın pozisyonunun ofsayt olduğunu işaret ediyor ve golü iptal ediyor.

60' Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Adriano Correia doğrudan kaleyi düşünüyor ancak meşin yuvarlak kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

50' Henry Onyekuru topla birlikte ceza yayına sokuluyor ve rakibini geçmek istiyor ancak savunma bu rakibinin bu hamlesine izin vermiyor.

46' İkinci yarı başladı!

1. DEVRE

45' İlk yarı sona erdi!

45' Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Güven Yalçın ceza yayı sol tarafında rakibi Mariano Filho'yu geçmek isterken yerde kalıyor ve pozisyon sonrasında Mariano Filho sarı kart ile cezalandırılıyor.

38' Adem Ljajic sağ çaprazda topla buluşuyor ve direkt olarak kaleyi düşünüyor ancak meşin yuvarlak doğrudan kaleci Fernando Muslera'nın üzerine gidiyor.

35' Henry Onyekuru'nun ara pası ile sol kanatta Sofiane Feghouli topla buluşuyor ancak yardımcı hakemin bayrağı tecrübeli oyuncu için kalkıyor.

27' Adem Ljajic sağ kanatta topla buluşuyor ve ortasını penaltı noktasının önüne doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Dorukhan Toköz kafa vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak doğrudan kaleci Fernando Muslera'nın üzerine gidiyor.

22' Ev sahibi ekipte Domagoj Vida sakatlık geçiriyor. Oyuna devam edip edemeyeceği az sonra netlik kazanacak.

18' GOOOOOLLLLL! Adem Ljajic penaltıdan golü buldu!

7' Ricardo Quaresma topla birlikte ceza yayı sol çaprazına sokuluyor ve arkadaşı Güven Yalçın ile duvar pası yapmak istiyor ancak savunma son anda araya giriyor.

3' Sol kanattan gelişen atakta Güven Yalçın son çizgiye inerek ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak kaleci Fernando Muslera çıkıyor ve meşin yuvarlağa rakibinden önce sahip oluyor.

1' Düdük çaldı ve derbi başladı!

Haber Kaynağı: HABER1903