GENK 1-1 BEŞİKTAŞ

2. DEVRE

90' Karşılaşma sona erdi.

90' Beşiktaş üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Oğuzhan Özyakup çıkıyor ve yerini Vagner Love'a bırakıyor.

87' GOL! Racing Genk, Sander Berge'nin golüyle 1-1'lik beraberliği yakalıyor.

80' Pepe, Dieumerci Ndongala'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

73' Beşiktaş ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Dorukhan Toköz çıkıyor ve yerini Adem Ljajic'e bırakıyor.

70' Beşiktaş, Genk karşısında son 20 dakikaya 1-0 önde giriyor.

58' Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ön direğe yakın bölgede topa hareketlenen Ryan Babel kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kale direğinin hemen yanından dışarı çıkıyor.

50' Orta alandan aldığı uzun pasla topla buluşan Joakim Maehle önce Domagoj Vida'dan daha sonra Ryan Babel'den sıyrılıp kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kalemizin hemen üzerinden dışarı çıkıyor.

46' İkinci yarı başladı.

1. DEVRE

45' Hakem Tobias Stieler ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Beşiktaş 1-0'lık skor ile soyunma odasına giden taraf oluyor.

39' Ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Joseph Paintsil kaleye yerden sert şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularımızdan geri dönüyor.

35' Mbwana Samatta, Caner Erkin'e yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

29' Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Caner Erkin ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak arka direkte savunma oyuncuları bu topu kontrollü şekilde kaleciye bırakıyor.

24' Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Alejandro Pozuelo ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kalenin hemen üzerinden dışarı çıkıyor.

16' GOOOOOLLLL!! RICARDO QUARESMAAAA!!

12' Beşiktaş ilk ve zorunlu değişikliğini yapıyor. Adelesinden sakatlanan Jeremain Lens çıkıyor ve yerini Mustafa Pektemek'e bırakıyor.

2' Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Ricardo Quaresma ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Pepe kafa vuruşunu yapıyor ancak bu pozisyondan temsilcimiz Beşiktaş yararlanamıyor ve top yandan dışarı çıkıyor.

*Karşılaşma başladı.

Haber Kaynağı: HABER1903