29.05.2025 - 09:28
Beşiktaş daha önce de nabız yokladığı Samuel Dahl için yeniden devreye girdi.
Beşiktaş, devre arası transfer döneminde teklif yaptığı Samuel Dahl'ı kadrosuna katamamıştı. Roma, 22 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla birlikte Benfica'ya kiraladı. Fakat Portekiz ekibi, 10 milyon euroluk opsiyonu kullanmama kararı aldı. Genç sol bek, İtalya'ya geri dönecek.
BENZER ÖNERİ
Beşiktaş'ın da Roma'ya Benfica benzeri bir teklifte bulunması bekleniyor. İsveçli sol bekin Roma'yla 30 Haziran 2029 tarihine kadar sözleşmesi var. Süre açısından kiralanmasında bir engel yok... Kartal'ın da 10 milyon euroluk bir opsiyonla resmi teklifini ileteceği öğrenildi.
OYNAMA GARANTİSİ
Portekiz Ligi'nde 11 karşılaşmaya çıkan 1.74 boyundaki futbolcu, 4 asist üretirken gol atamadı. Roma onun için bu sezon başında Djurgarden Kulübü'ne 4.3 milyon euro ödemişti. Tecrübe kazanması için Benfica'ya gönderildi ama orada da beklenen süreleri alamadı. Beşiktaş'ın oynama garantisi sunabileceği konuşuluyor.
Fotospor
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR
Bir bek alacaksak öncelik sol değil sağ bek olmalı. Svenson ile lig ve Avrupa mı gider? Eskiden yedek olur ancak diyordum. Şuan yedek bile diyemiyorum. Futbolcuda biraz yetenek de olacak. Rashica ile ikisinin komik futbolunu görüyorsunuz. Sonra gidip Arroyo ya laf ediyor bir kaç soytarı gazeteci.
5 milyon euro'dan fazla verilmez o da ederse
Tam bizlik bir bek tarz olarak da sıkıntısı süreklilik Masuaku gibi. Bir maç var bir maç yok. Bu riske girilir mi bilemedim.
Gs 20 yaşında şampiyonlar liginde milli takımda parlayan jelert i aldı Kopenhag’dan oynayamıyor.32 yaşında Adriano yu gördük bizim ligde herkes genç oynatırsa sorun olmaz Belçika Hollanda gibi oluruz ama bu sistemle gençler ezilir
biz avrupa liginde ilk on elemede eleniriz konfreans on elemelerine kaliriz bence orda bile elenme sansimiz var bu on eleme maclarina yine alex ox immobile svenson bu bitik adamlarla cikar eleniriz bu baskanda hocada aralik ayini goremez bu gidisle
Keske alabilsek ama zor bir transfer ve gercektende bizi 10 milyonluk eder. Ayrıca sol bekten daha acil olan sag bek alınması.