Beşiktaş, Jörgensen için Chelsea’den gelecek kararı beklerken rotasını yeni isimlere çevirdi.
Kaleyi sağlama almak isteyen siyah-beyazlılar, bir yandan Filip Jörgensen için Chelsea'nin kararını beklerken, diğer yandan alternatif isimler üzerinde çalışma yürütüyor. Tottenham forması giyen Antonin Kinsky kariyer planlamasında radikal karar aldı. Düzenli olarak forma giyebileceği bir kulübe transfer olmak isteyen 22 yaşındaki Çek file bekçisi, Premier Lig kulübüne ayrılma isteğini iletti. Fotomaç'ın haberine göre; siyah-beyazlılar, West Ham United, Wolverhampton'ın yanı sıra Freiburg ve Auxerre'in takibindeki Kinsky için harekete geçecek.
REFLEKSLERİ ÇOK GÜÇLÜ
Çek kaleci, yakın mesafeden atılan şutlarda ve ani pozisyonlarda güçlü refleksleri sayesinde hızlı reaksiyon verebiliyor. Birebirlerde ve açı kapatmada başarılı. Ayağı temiz olduğu için pres altındayken panik yapma oranı düşük. Gelişime açık olan Antonin Kinsky'nin potansiyeli yüksek.

Aspor
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (26)
peki niye irfancan eğribayatı düşünmüyorsunuz. alın şu adamı.
MERT GİTTİ ERSİN YETERSİZ VE GELİŞME YOK ÜÇÜNCÜ KALECİMİZ EMRE BİLGİN GECE ALEMLERİNDE SABAHIN 00:50'DE SEVGİLİSİ İLE BİR MEKANA GİRİŞ YAPIYOR. GAZETELERDE MAGAZİN MALZEMESİ OLUYOR. TAKIMDAKİ DİSİPLİN NE ALEMDE BELLİ OLUYOR. GERİSİ MALUM. BU NEDENLE 2 YENİ KALECİ ŞARTTIR. YAPABİLİYORSANIZ JORGENSEN İLE KİNSK'Yİ BİRLİKTE ALIN KALEMİZİ EN AZ 10 YIL KAPATALIM
Kesinlikle bu adam Jörgensen den çok daha iyi bir kaleci
Öncelikle kaliteli nokta sol bek hem ofans hem defans Kaliteli nokta kaleci 6 8 oynayacak kaliteli nokts orta saha birde leblebi gol atacak kaliteli santrafor nokta transferler inşaallah
Altay veya fenerden İrfan canı alın kaleye yabancı komtanjanını başka yerde kullanırsın
Ersin de atlama yok yıkılma var 1 metreden uzagina giden her top gol. Kariyerinde direk dibinden 90 dan aldığı bir tane top gösteremezsiniz ancak yakın bölgelere gelirse olabilir. Cezasahasi dışından köşelere giden her top gol.
Ersin dururken ne gerek var ki. Stoper, Sol bek, Orta Saha alıp rakibin atakların tümünü kesersen Ersin’e iş kalmaz. Ha Ersin ha Jörgensund. Boşuna para harcamayın, şampiyon olmuş kaleci var bizde.
adamların yedek kalecisi, manyaklar mı sezon ortası adamı kiralık gönderecekler, 22 yaşında ve potansiyelli, verebilirceksen 25m alırsın :) gerçekten transfer konusunda türkiyenin tüm liglerinde en kötü takımı beşiktaştır.
kaleye bidon koysanız da eldekinden iyidir.. en azından top çarpıp çıkabilir
Bunu alın jorgensenden daha iyi olur bize
Sen Ersin’le devam et ki 3. Haftayı göremeyenin.
Ne kadar boş plansız bir yönetimsiniz , Mert'i takımdan gönderenin planı hazır olmalıydı ve kaleci transferi şuan bitmeliydi.Apar topar Mert'i gönderiyorsunuz ama bi planınız yok kaleci hazır değil siz hâlâ kaleci arıyorsunuz yazık...
Bence kalan yarım sezon için Ersin ve Emre yeter. Yaz transfer sezonunda daha rahat transfer yaparsın. Aceleye getirip hem maddi olarak pahalı transfer yapmak ne kadar mantıklı? Artık bir düzen ve plan içerisinde ilerlememiz gerekiyor.
Yani ancak bukadar amatörce yönetilir bu süre. Ne diyelim artık, umarım yeni yönetim gelir ve el atar.
Serkan Rençber 2'şer kişilik transfer listesi hazırlamış.
Durun yaa, acele etmeyin, hele lig bi başlasın... Fırsat transferleri çıkar mutlaka...
Sergen dedi zaten Muçi çöp diye. Bu çöpü Alanın aklını seveyim. Sezon sonu bize döner.
Bunlar transfer yapamaz yazın bi kenara . Yaparlarsa da çöpün çöpünü alılar.
Bunlar transfer yapamaz yazın bi kenara . Yaparlarsa da çöpün çöpünü alılar.
Olması çok istenen ama olması imkansız olan ÜTOPYA dediğimiz şeylerden birisi BEŞİKTAŞ,in transfer yapması..
Kaleye bu sene sözleşmesi bitecek Newcastle kalecisi Nick Pope o uygun olmazsa önümüzdeki sene sözleşmesi bitecek Napoli kalecisi Alex Meret oldu ya onu da ikna edemedin Flamengo kalecisi Agustin Rossi o uygun olmazsa Shaktar kalecisi Dmytro Rizynk seçenekleri zorlanmalı. Nick Pope bu yaz serbest oyuncu diğer 3 kaleci ise bu yaz sözleşmelerinin son senesine girecekleri için 6-10 milyon euro seviyelerinde bitirilebilir.
Yan toplarda nasıl, uzun isabetli pas atabiliyor mu? Topu oyuna hızlı sokabiliyor mu?
Ersin varken Ersin oynar. Jorgensen getir götürünü yapar Ersinin. En az 100 defa yazdım adamı hasta etmeyin.
Hala İrfancan yazan var yaaa kardeşim adam Samsunda Samsunnnnn