Kiralık kontratının sonuna gelen Diaby ile yollarını ayıran, yüksek maaşı nedeniyle Jeremain Lens ile de mutlaka vedalaşmak isteyen Beşiktaş, eski yıldızı Gökhan Töre’yi bedelsiz olarak kadrosuna katabilmenin hesaplarını yapıyor.

Yeni Malatyaspor ile sözleşmesini 1 yıl uzatmasına rağmen, sözleşmesinde takımın küme düşmesi halinde serbest kalma maddesi bulunan Gökhan Töre’nin, Malatyaspor’un pandemiden dolayı kümede kalmasını gerekçe göstererek kulübünden bonservisini almaya çalışacağı öğrenildi.

Gökhan Töre’yi bedelsiz olarak kadrosuna katmayı planlayan Beşiktaş, Premier Lig’den bu sezon Championship’e düşen Bournemouth forması giyen Jordon Ibe için de teklifini yaptı ve beklemeye geçti. Oyuncunun her iki kanatta da görev yapabilmesi nedeniyle, teknik direktör Sergen Yalçın da bu transferle ilgili olarak olumlu görüş bildirdi.

24 yaşındaki İngiliz oyuncudan cevap bekleyen Beşiktaş, mevcut kanat oyuncularından yalnızca N’Koudou ile yola devam etmeyi düşünüyor. Jeremain Lens’e gelecek her teklife açık olan Beşiktaş’ta Tyler Boyd takımda kalsa bile rotasyon oyuncusu olarak yer bulacak.

Duhuliye.com ÖZEL HABER