Samsunspor beraberliği sonrası eksik bölgeleri masaya yatıran Beşiktaş, Palmeiras’ın yıldızı Ramon Sosa’yı transfer listesinin ilk sırasına yazdı.
Samsunspor beraberliğiyle zirve yarışında geriye düşen ve taraftarlarını üzen Beşiktaş'ta yönetim kadroya takviye yapmak için ara transfer dönemine odaklandı. Asbaşkan Murat Kılıç transfer komitesiyle toplantı yaptıklarını belirterek "Güçlendirilmesi gereken bölgeleri biliyoruz. Transfer döneminde bu eksikleri tamamlayacağız" dedi. Teknik direktör Sergen Yalçın'ın takviye talep ettiği en önemli bölge sol kanat.
12.5 MİLYON EURO ÖDEDİLER
Siyah-beyazlı kulübün Palmeiras forması giyen ve her iki kanatta da görev yapabilen Ramon Sosa'yı transfer listesinin ilk sırasına yazdığı öğrenildi. Beşiktaşlı kurmayların resmi görüşmeler için ocakta Brezilya kulübü ile masaya oturması bekleniyor. Palmeiras 26 yaşındaki futbolcuyu sezon başında Premier Lig temsilcisi Nottingham Forest'ten renklerine katmıştı. Yeşilbeyazlı takımın kasasından bu transfer için 12.5 milyon euro bonservis bedeli çıkmıştı.
TEKNİK KAPASİTESİ YÜKSEK
Orijinal mevkii sol kanatta etkili olan Ramon Sosa, sağ kanat ve forvet arkasında da görev alabiliyor. Adam eksiltme ve dripling kabiliyeti en önemli vasıfları. İkili mücadeleleri kazanma yüzdesi yüksek. Kilit paslarıyla takım arkadaşlarına gol pozisyonu hazırlayabiliyor.
4
Bu sezon Brezilya Serie A'da 20 maçta forma şansı bulan Ramon Sosa, 2 gol, 2 asistlik performansıyla 4 gole katkı sağladı. Libertadores Kupası'nda 3 karşılaşmada süre alan 26 yaşındaki yıldız, 1 kez ağları salladı. 27 kez Paraguay Milli Takımı'nın formasını giyen Sosa'nın 1 golü bulunuyor.
Fotomaç
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (31)
Yonetim kulubun basinda kalmak icin yeniden bos bos transfer haberlerini yayarak gun kazanmaya calisiyor
Sol kanada copenhag dan tunuslu ashuri yi transfer edin
brezilyalılardan yenilen kazığa bir doyamadınız gittiniz biraz da yönünüzü kuzey ülkelerine dönün
Arkadaş bu iddialar taraftar delirtmek için mi ortaya atılıyor Anadolu kulübünde oynayamaz bu adam ya Bırakın ya Ne Beşiktaş'ı
Uydurma haber, ara transferde muhakkak serkan rençber baş rolde olacak, iyi olur kötü olur orasını bilemem ama etkisi olacağı kesin
Bizim kiler yapmasın bu işi.. gidin schaktardonektse anlaşın onların scooting listesinden oyuncu alın..
yok canım ne gerek var.... necip-salih uçan her yerde oynar bizde. forvete de cenk tosunu al tamamdır. 5.lik garanti
SOSA iyi oyuncu. KEŞKE ALINABİLSE. Parayı buna vereceksiniz işte. Bu ileride size BOL para getirir. Zaten Nottingama gitmiş gelmiş, sanırım uyum sorunu yaşamış. Tekrar Güney Amerikaya dönmüş. İşte bu sorun. ARROYO gibi yani. BuRADA olmuyor. Yapamıyorlar. Sonra kaçıyorlar. Hele bekarsa hiç olmuyor demekki. Bilemiyorum. Ama futboluna şapka çıkardım. Çok iyi bir kanat ve golcü. GENÇ, DİNAMİK, En iyi çağında.
SERDAR ADALI KALMADIR. ÇÜNKÜ PARA VAR . AMA MUTLAKA ERDAL TORUNOĞULLARINI YANINA ALMALDIR. SİSTEM MUTLAKA KURULMALDIR . SİSTEM KURULACAK OYUNCU YOK , BU TAKIMA ÇOK KALİTELİ BİR ON NUMARA, BİR FORVET VE BİRDE SOL KANAT ŞART. MÜMKÜNSE SALİH ÖZCANI DA ALIN TAKIM HÜCUMDA HİÇ BASKI YAPAMIYOR. GİDECEKLER LİSTESİ : JOTA , SVERSSON , SALİH , RAFA SİLVA, KARTAL KAYRA, ABRAHAM , RACHİSE, BUNLARDAN FAYDA OLMAZ HEMEN GÖNDERİN GİTSİNLER.
Genelde Brezilyalılar bize çıkarıyorlar hadi bakalım hayırlısı.
Bu yönetime transfer yaptırmayın, batırdılar şimdi de öldürürler. Orkun dışında bir tane bile süper lig seviyesinde oyuncu yok aldıkları. Sıradanlaşmanın da gerisine çektiler takımı. Hiç bir maçı kesin alırız diyemiyoruz. Her takım bizi yenebilir. Büyük takımın büyük oyuncuları olur.
Youtube'daki skills görüntüleri olağan Rashica ayarı, ki Rashica'nın en iyi hareketleri videosunu hazırlasak "Vinicius mübarek" derdik.
oyuncuların korkalığı ürkekliği yaa çalım atamıyan forvetler yüreksiz basiretsiz kifayetsiz oyuncu kitlesi jota önü bomboş o nasıl teknikki o topu açıp avuta attı bu adam sol açık değil o ayrı abraham ayrı toure ayrı yani bu kadar kendine güvensizlik olamaz.içerde bir souza atiba olsaydı durum böyle olmazdı.
Hiç güvenim yok bu yönetime antep oyuncusu ismi dönüyor aciz başkan onu alır acizler felç etti kulubü yazık ulannn yazıkkk 2 tane oyuncu alıp koysan takım düzelecek elaleme maskara ettiniz ne istedin adalı ne istedin bizdennnn ne oldu stadda protesto gerçek taraftarıda gördün mü.
Görüşmeler için Ocak ayı neden bekleniyor?Şimdi tüm görülmeleri yapardın,Ocak ayında imzayı attırırsın.Bu mıymıylık yğzünfen transferler gecikiyor,sonra da panik transferi yapılıyor.
20 maçda 2 gol 2 asist yapan afammı yıldız mış ? Beşşktaşın defabs oyuncusu Colley her sene bu sayıyı ligin ilknyarısında yapıyordu onuda göbderdik
Ararım, ararım, ararım seni her yerde,; sorarım ıssız gecelerde "o güçlü" Beşiktaş'ım nerde ? Taraftar bir defa "istifa" dedi mi, ne Başkan ne de Teknik Direktör o koltuklarda oturamıyor ! Maalesef yine "olağanüstü kongre" gözüküyor ! Hiç bir Büyük kulüp, yıllardır zirve yarışında bu kadar erken kopmayı kaldıramaz ! Beşiktaş da kaldıramıyor ! Bu kadar basit, bu kadar net !!!
Sn. Serdal Adalı , Hasan arat'a sakın transfer yapmayın yeni gelecek yönetimin elini kolunu bağlamayın demişti. Şimdi aynısını taraftar olarak biz döylüyoruz ocakta SEÇİM istiyoruz sakın transfer YAPMAYIN !!
Sergen yalçın a transfer vermeyin. Yeni yönetim ve TD bırakın
ADALI OCAK ATINA KALAMAMLI YAPTIĞI TRANSFERLERIN YUZDE 90 NI BOS KALİTELİ OYUNCULARI ELDEN KACIRIYOR OCAKTA TRANSFER YAPARSA BEŞİKTAŞIN İKİ YIL DAHA KİLİTLER
ADALI ocak ayina kalmamalı. Yaptigi transferlerin yüzde 90 nı boş çıkıyor elden giden iyi oyuncular da bar
muthis istatistik 2 gol 2 asist hic kacirnayin hemen alin hatta 10 milyon verip alin allah kahretsin sizi
aman abi aman diyim, bu yönetim transfer yapmasın.
Takımı yıldızlarla doldurun ne olacak ki, yıldızı yönetebilecek hoca mı var, adamın bir aklı sahada diğer aklı, at yarışında bahiste
yine guney amerika yine bir çöp devam edin boyle devam
serdal adali istifa et git yoksa kufurlerle gideceksin yazik olacak bu taraftarin onunde bir sayginligin var bari onu kaybetme kongre karari al
umarım , başkan kafasına göre çıkartma yapmaz yine , bari Josef de Souza 'dan falan faydalansın da , yine duvara toslamayalım , abraham ve jurasek de olduğu gibi
Benteke boşta. 34 yaşında ama 2. yarı iş yapar. Uçana kaçana kafayı vuracak bir golcü. Abraham'a benzemez.
Vay arkadaş dilimizde tüy bitti,bu takımın en büyük sorunu defans ve kaledir... Ve çok ama çok sağlam bir hoca...