Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in on üçüncü haftasında Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (9)
BÜYÜK BEŞİKTAŞ seninleyiz iyi günde kötü günde
Yarın maçta görürüz bakalım, gerçek anlamda maça hazır mı yoksa yine Nevzat Demir de barbekü keyfi mi yapmışlar. Yarın maç sonucunda belli olacak.
Sergenciler yarın akşama kadar yalayın iyice. Yarın akşam da rafa yüzünden takımın konsantrasyonu bozuldu, hoca anjiyo oldu, hakem yedi bizi, samsun sadece bize karşı böyle hırslı dersiniz. İq seviyeniz bu kadar.
Taktiksel anlamda çalışma yanında kale önünden şut çekmeyi kurulan barajdan topa vuruş şekli bunlarında çalışılması lazım.
Benim anlamadığım bir konu var GS ye sponsor olan yasa dışı bahis şirketinin sahibi ne kırmızı bülten çıkarıldı bu GS ye niye bı yaptırım uygulanmiyor
Sergen giderse takım ayağa kalkar. Bu seneyide çöpe attılar. Her gelen başkan önceki yönetimin aldığı adamları göndermek istiyor. Bu vizyonsuz başkanlar olduğu sürece takım böyle yerinde sayar. Başkan önce yaptığı hatalı transferleri açıklasın. Daha taktik yok takımda 1 maç iyiyiz 1 maç kötüyüz
Boşuna hazırlanmayın Mert varken yeniliriz. 300 defa isim değiştirip yazdım burada, Mert kova dedim, Ersin şampiyon kaleci dedim. Mert günok denilen şaban, Küçük bir takıma karşı üstüne gelen 1 tane topu tutunca, Kurtarmış gibi sayfalarca o kovayı öven haberler yayınlıyorlar... Dün yediği golü ligdeki hiç bir kaleci yemez. Ama bugün bakın 1 tane bile Kovayı yerden yere vuran haber yok.. İŞTE BİZ BUNLARDAN RAHATSIZIZ.. BİZ MERT GÜNOK OLAYINDA DÖNEN HAKSIZLIKLARDAN ŞİKAYETÇİYİZ KARDEŞİM. Başakşehir bile tenezzül edipte kalesine koymamış. Sen 3.cü kalecisin demiş mert günoka.. Beşiktaş nasıl as kaleci yaptı bu kobayı? Bunun yüzünden 4 yıdlır lige havlu atmıyor muyuz? Ben yalan mı söylüyorum? Mert daha geçen sezon 100 gol yiyerek rekor kırmadı mı? Mert günok neden soljaer gelmeden koşa koşa sözleşmesini yeniletti?
@Metin Ersin'in de faydası yok onu niye övüyorsun. Bjk diye bir takım bırakmadılar son 4 senedir.
yarin bu yukselin takimina maglup olursaniz baskanindan hocasina futbolcusuna defolun gidin abi artik