Futbol

Kartal'da Midtjylland provası tam gaz

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda FC Midtjylland ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sabah gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda FC Midtjylland ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı sabah antrenmanıyla sürdürdü.

Basına kapalı gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren idman, Teknik Direktör Vincenzo Italiano yönetiminde yapıldı.

Kondisyon ve taktik ağırlıklı geçen antrenman, ısınma koşularıyla başladı. Siyah-beyazlı futbolcular daha sonra 5'e 2 top kapma çalışması gerçekleştirirken, idman tam saha taktik organizasyonlarının ardından duran top çalışmasıyla tamamlandı.

Beşiktaş, FC Midtjylland karşılaşmasının hazırlıklarını 22 Temmuz Çarşamba günü saat 10.30'da gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek. BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki çalışmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olacak.

Duhuliye.com

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026 

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }