Beşiktaş’ın kaleci transferi için geniş aday listesine yeni bir isim daha eklendi.
Siyah-beyazlı kulübün geniş kaleci listesine Sevilla'da kiralık olarak oynayan Odysseas Vlachodimos'u da dahil ettiği iddia edildi. Yunan kalecinin menajeri Koukoutrigas'ın, Başkan Serdal Adalı ve Halis Kökçü'ye "N. United'ı ikna ederseniz transfer olabilir" mesajını verdiği öğrenildi. Geçen sezon 33 maçta forma giyen 32 yaşındaki eldiven, kalesinde 52 gol görürken, 5 maçta rakiplere gol izni vermedi.
Kaynak Fotomaç
YORUMLAR (10)
istatisliğe bak sakın kaçırmayın 33 maçta 52 gol tam ersinin yerini doldurmaklık bu çöpü kaçırmamız lazım anca bunu bizim yönetim başarabilir
Gençlerbirliği kalecisini almazlar, ellerinde tuzluk hesabı... Akıllı adam yokmu bunların yanında! Hepsi augbadu gibi çıkmaz. Bu işlerin bilen aralmarla yola gitmek lazım.
Orkun Kökçü nün babası değil mi Halis Kökçü?Kulübün kadrolu menejeri mi oldu bu adam?
maksat dostlar alışverişte görsün!!! kardeşim biz Muslera gibi bir kaleci istiyoruz adamlar kaleci olsun da ne olursa olsun diyor!! 30 mio euro dan aşşağıya kaleci almaya kalkmayın biz de uğurcan, muslera vb istiyoruz bunu anlayın artık da!!
Vasquez gayet iyidi